farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

"Dedde" den seçmeler..

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 685
Yüzümüzdeki tebessüm yalanını bir kenara bıraktığımızda,
hepimiz kanlı birer et yığınından başka bir şey değiliz aslında...


Sevgilim; ben tanrı değilim, et ve kanın bir araya getirdiği ayaklı bir yalnızlığım sadece. Siyasetçi de değilim, tek politikam yüzünü güldürebilmek. Tefeci de değilim ki; borç karşılığı verip kalbimi, borcunu ödemediğinde dizlerinden vurayım. Pekala; bu şüphe, bu tarafsızlık, bu korku niye?

Mavi ; rahat geber artık!
Beyaz ; bundan sonraki yaşamında kirlikiler diliyorum.
Pembe ; düşlerimi kemirmeyi kes !
Siyah ; Sen kal! Karartacak birkaç ışığım daha var. Karartacak birkaç gökkuşağı daha.


Aynı tepeden atlayıp birlikte ölecektik, çünkü 'biz'dik. Atladık... Daha boşluğun başında paraşüt çıkarttın koynundan, ömrünü sürdürebilecek kadar yalanı sığdırdığın koynundan. Yükseldin, ben düşerken yükseldin. Yüzüme gülümseyip de terk ettin. Şimdi ben tek başıma devam ediyorum yoluma, hızla düşüyorum boşlukta.

Kırıldı en sağlam bastığım yerden ayaklarım. Ayaklarımdan önce de vardı kırılan yanlarım. Oysa ki ben hiç yüzümü acıtmadım, anlatmadım hiçbir akbabaya yakın tarihte meze olacağıma dair öyküler. İşte biliyorsun, bu ayaklar, arkadan yapılan bir müdahale ile kırılmadı gole giden bir oyuncu gibi. Daha çok sana yaklaşıyordu bir mülteci, dilenci nezaketinde ve bir ağırlık kandırıldığınca gözlerinde.


Yaş düştü gözümden , çok ağladım ulaşılmazlığına.
Bardaktan boşanırcasına değil ama annemle babam boşanırcasına


Siyah beyaz televizyonlardan öğrendim gökkuşağının ne olduğunu
Bu yüzden biraz solgunum,bu yüzden biraz çocuksuyum
.

Yüzün, şimdi tenimde 16. derece yanık,
Maskelerle dolaşıyorum insanların arasında.
Yüzün, şimdi cebimdeki 4.5 lira,
Ucuz bir paket sigarayla yavaş yavaş ölüyorum.
Sen şimdi dövmeli pop kültürünün herhangi bir esmer notasında kendi başına kal sevgilim,
Çok öpüyorum
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst