BekoGame'yi nasıl bilirsiniz Reganın oldugu işler guzel olur diye tahmin ediyorum fakat ne biliyim 25 Tl sunucu alırsam ve guvenilirse oradan alcam alanlar ve tanıyanlar yorumlarını yazarsa memnun olurum..
Karcemackers adlı üyeden alıntı
Güzel süper teşekkürler.
..
Güzel süper teşekkürler.
BekoGame.NET : Bir yorum yaparmısınız bizimle ilgili ?
ENERGYMT2 : tabiki BekoGame.NET şirketinizden çok memnunum 1,5 ay önce eski satışınızdan 1 GB 55 TL satın almıştım şuan tekrar 55 TL ye devam ediyorum ( 2 GB RAM YAPTIM 1 GB DEN
) gerçekten ve gerçekten hizmetten bıkmayan bir hostingsiniz HERKEZE ÖNERİRİM
ENERGYMT2 : tabiki BekoGame.NET şirketinizden çok memnunum 1,5 ay önce eski satışınızdan 1 GB 55 TL satın almıştım şuan tekrar 55 TL ye devam ediyorum ( 2 GB RAM YAPTIM 1 GB DEN
) gerçekten ve gerçekten hizmetten bıkmayan bir hostingsiniz HERKEZE ÖNERİRİM..
BekoGame.NET : Sunucularımızı nasıl buldunuz?
AttackMt2.COM : sunucularınız gayet güzel 750 user oynatıyorum 0 lagda 2 gb sunucuda eks swap ram uygulaması sayesinde arada bir 1000 usere çıkıyorduk. yanlız serverimi bakıma sokmamla oyuncuların gitmesi bir oldu...
AttackMt2.COM : sunucularınız gayet güzel 750 user oynatıyorum 0 lagda 2 gb sunucuda eks swap ram uygulaması sayesinde arada bir 1000 usere çıkıyorduk. yanlız serverimi bakıma sokmamla oyuncuların gitmesi bir oldu...
BekoGame.NET : Peki.. Serverfilesimizi Nasıl Buldunuz ?
AttackMt2.COM : istediğim şekilde bütün özellikler var süper bir files sorun bulamadım bulsamda ticket atacağım
AttackMt2.COM : istediğim şekilde bütün özellikler var süper bir files sorun bulamadım bulsamda ticket atacağım
BekoGame.NET : Peki. Sizi yormayalım son bir soru soralım bu birden fazla soru olsun.
1 : Neden bizden sunucu almalarını öneriyorsun ?
2 : Neden bizi seçtiniz ?
3 : Scriptlerimizi nasıl buldunuz ?
AttackMt2.COM : peki hemen cevaplayayım
2 : Neden bizi seçtiniz ?
3 : Scriptlerimizi nasıl buldunuz ?
AttackMt2.COM : peki hemen cevaplayayım
1 : gerçekten destek vermekten ve sorunlarımıza çağre bulmaktan BIKMAYAN bir hostingsiniz , fiyatlarınız uygun ve süper oyun kuruyorsunuz oyunum harika !
2 : ilk önce kalitenize ve fiyatınıza baktım.. gayet uygundu 55 tl den aldım eski sattıgınız fiyata.. ama şimdi 25 TL Ye devam ettirebiliyorum.
3 : format bağzı şirketler dandik bir şey yapıyor ama bu formatladıktan sonra oyun istediğim gibi son files ve okadar güvenliki scriptiniz kimse çalamaz /bin de /root da bile bulamadım scriptinizi HELAL OLSUN
attackmt2.com
referans
2 : ilk önce kalitenize ve fiyatınıza baktım.. gayet uygundu 55 tl den aldım eski sattıgınız fiyata.. ama şimdi 25 TL Ye devam ettirebiliyorum.
3 : format bağzı şirketler dandik bir şey yapıyor ama bu formatladıktan sonra oyun istediğim gibi son files ve okadar güvenliki scriptiniz kimse çalamaz /bin de /root da bile bulamadım scriptinizi HELAL OLSUN
attackmt2.com
referans
:ka24:Merhabalar,
Foruma hoşgeldim... umarım iyi vakit geçiririz
herkeze iyi forumlar !!!!
NOT : Rep Atana 5K Rep
Foruma hoşgeldim... umarım iyi vakit geçiririz
herkeze iyi forumlar !!!!
NOT : Rep Atana 5K Rep
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)