Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben Adayım Kabul Et.
Adınız :Cihan
Soyadınız :Kırık
Yaşınız :14
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Toplam 12-15 Kere GM'Lik Yaptım.
Günlük Online Süreniz :Hafta içi:2 Saat Haftasonu ve Tatillerde:5-8 Saat.
Özellikleriniz :14 Yaşındayım GM'Lik tecrübem var hamachi serverimde navicat filezilla bazı işleri yapıyorum tecrübelerim iyi kodları bilirim ayrıca güvenilir biriyimdir forumdada az çok tanınıyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :cihan.maraz_ali@msn.com
Diğer / Ek :Hamachi ve VPS Serverlerim oldu en az 10 kere GM'lik Yaptım tecrübem var eğer düzgün GM arıyorsanız doğru yerdesiniz msn eklerseniz sorularınızı sorabilirsiniz cana yakın sevecen herkeze eşit davranan saygılı ve olgun biriyimdir.TM Üyeyim Reklamınızı Yaparım. CS 4 Anlarım.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
ortalMt2 ve Hamachi Serverlerim
Soyadınız :Kırık
Yaşınız :14
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Toplam 12-15 Kere GM'Lik Yaptım.
Günlük Online Süreniz :Hafta içi:2 Saat Haftasonu ve Tatillerde:5-8 Saat.
Özellikleriniz :14 Yaşındayım GM'Lik tecrübem var hamachi serverimde navicat filezilla bazı işleri yapıyorum tecrübelerim iyi kodları bilirim ayrıca güvenilir biriyimdir forumdada az çok tanınıyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :cihan.maraz_ali@msn.com
Diğer / Ek :Hamachi ve VPS Serverlerim oldu en az 10 kere GM'lik Yaptım tecrübem var eğer düzgün GM arıyorsanız doğru yerdesiniz msn eklerseniz sorularınızı sorabilirsiniz cana yakın sevecen herkeze eşit davranan saygılı ve olgun biriyimdir.TM Üyeyim Reklamınızı Yaparım. CS 4 Anlarım.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
ortalMt2 ve Hamachi Serverlerim[sıze="5"][ı]gm arayan arkdaş 15 yaşındatım phoroshop cs5 ' i kullanmasını gayet iyi biliyorum...
Kendi pvp mi kurdum 2 kez... Gerekli tüm programların kullanımını öğrendim...[/ı]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
senin pvpnin reklamını yapabilirim[/sıze]
[sıze="7"]<3[/sıze]
[sıze="4"]hergün en az 3 saat bakabilirim... çünkü öğrenciyim[/sıze]
[color="ındigo"][sıze="5"]tm üyesiyim reklamını yapabilirim.![/sıze][/color]
Kod:[b][font="courier new"][color="green"]cevabını bekliyorum...[/color][/font][/b]
bildirildi.face linki yasaktır...'!'
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)