Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Servere saldiri olmadan önce venuste kasmak cok zordu tec yuzuguyle 81 den 82 olamıyoduk ılk baslarda venusun ilk acildiginda.
simdi neden merkur ile ayni hani venus daha zor olucakti asil merkur daha zor merkur cok pahalı savasci tasi 300m 400m venuste 5 taslarin en fazlasi 20m
btn serverlerde kasma orani ayni millet 1 saatte 90 lvl oluyo artik bide cumartesi pazar 1000 drop oldumu is bitti dun 9 tane metin kestim 11 kere exp sifirladim 90 metni
91 lvlde
zaten item dusmuyor en iyi 90 metni kesmenin lwli 90
eger bu kadar cok exp gelmese ben 75 lvl carlada keserim ama 2 slota car direk 85
emin olun mmomt2 diye simdi yeni bi server olsa daha yeni kurulmus olsa hickimse oynamazdı oynayan en fazla 100 150 kisi olurdu buda normal bisey
marsi edit satisi yok diye actiniz efsunlara bak
%15 savascılara karsi guc %15 suralara karsi savunma sansi ?
bunlar zaten edit efsunlari 2tane iteme bunlari getir 1 edit edior
neden adam gibi bi server acmiyosunuz efsun oranlari normal turktekı gıbı 15 kılıc 15 cıftel 2k hp 12 guc glen dıyer sacma efsunlar gelmeyen ve edit satilmayan
eger 4 .cu server acarsaniz boyle yapmalisiniz yeni serverdede edit satisi olursa biter bu server
zaten merkur ilk server bayadir acik editler felan herkeste var editsiz birini bulamazsin
ben boyle arada sırada konu acıyorum ama hckmse dıkkate almıyor
bide bu turkmmo nie bozuldu hersey ingilizce unlu harfleri yazmior?
simdi neden merkur ile ayni hani venus daha zor olucakti asil merkur daha zor merkur cok pahalı savasci tasi 300m 400m venuste 5 taslarin en fazlasi 20m
btn serverlerde kasma orani ayni millet 1 saatte 90 lvl oluyo artik bide cumartesi pazar 1000 drop oldumu is bitti dun 9 tane metin kestim 11 kere exp sifirladim 90 metni
91 lvlde
zaten item dusmuyor en iyi 90 metni kesmenin lwli 90
eger bu kadar cok exp gelmese ben 75 lvl carlada keserim ama 2 slota car direk 85
emin olun mmomt2 diye simdi yeni bi server olsa daha yeni kurulmus olsa hickimse oynamazdı oynayan en fazla 100 150 kisi olurdu buda normal bisey
marsi edit satisi yok diye actiniz efsunlara bak
%15 savascılara karsi guc %15 suralara karsi savunma sansi ?
bunlar zaten edit efsunlari 2tane iteme bunlari getir 1 edit edior
neden adam gibi bi server acmiyosunuz efsun oranlari normal turktekı gıbı 15 kılıc 15 cıftel 2k hp 12 guc glen dıyer sacma efsunlar gelmeyen ve edit satilmayan
eger 4 .cu server acarsaniz boyle yapmalisiniz yeni serverdede edit satisi olursa biter bu server
zaten merkur ilk server bayadir acik editler felan herkeste var editsiz birini bulamazsin
ben boyle arada sırada konu acıyorum ama hckmse dıkkate almıyor
bide bu turkmmo nie bozuldu hersey ingilizce unlu harfleri yazmior?
Şimdi canım kardeşim mmomt2 ne?PvP sistemi.PvP sistemine millet neden geliyor türke göre daha kolay ve eğlenceli olduğu için.
Eğer zorluk istiyorsan seni tutan yok kardeşim git metin2 türkte zorluk ara.
Hee diyorsunki neden marsta savascı güçlülük %15 felan var ee kardeşim venüs ve merkürdede %5 %10 luk efsunlar geliyor?
Oyuzden uzatma lütfen bu tür konulara ne sen nede ben karar verebiliriz.
Bu sadece oyun yönetimine bağlı bir konu...
Eğer zorluk istiyorsan seni tutan yok kardeşim git metin2 türkte zorluk ara.
Hee diyorsunki neden marsta savascı güçlülük %15 felan var ee kardeşim venüs ve merkürdede %5 %10 luk efsunlar geliyor?
Oyuzden uzatma lütfen bu tür konulara ne sen nede ben karar verebiliriz.Bu sadece oyun yönetimine bağlı bir konu...
Mars'ta edit satışının yapılmama sebebi, herkesin eşit şartlarda oynamasının amaçlanmasıydı. %15 savaşçı güç vs. geliyorsa herkese geliyor, böylece herkes eşit. 

neden adam gibi bi server acmiyosunuz
Konuşma Stillerine Dikkat Et Serverin Şartlarına Durumna Npcsine Falan Herşeyine Admin Verir Adminin İşine Kimse Karışamaz Merkürde Ve Venüste Edit Satışı Olduğu İçin Venüste Edit Değil Fakat Onun Yerini Tutmaya Çalışmışlar..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)