Metin2 Üst Bar Reklam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
berkmenoo 1
berkmenoo
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB

Dev anket!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tutskiyancheck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 884

///////

• ////

• ////////

• /////

• ////////

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Yalakalık İçin Deil Adamlar Oyunu Açıyor İsteğinizi Yerine Getiriyor Siz Daha Beğenmiyorsunuz Eğer Beğenmiyorsanız İNterNet Tarayıcısının Yukarıdaki Çıkışına Basarsınız Olur Biter Anladıysan Ne Mutlu Bana.Eğer Oyundaysan Esc/Oyunu Sonlardıra Tıkla Bitsin.
Bunlarıda Kafana Sok Biraz Anlamaya Çalış.

Bu Yalakalık İçin Deil Adamlar Oyunu Açıyor İsteğinizi Yerine Getiriyor Siz Daha Beğenmiyorsunuz Eğer Beğenmiyorsanız İNterNet Tarayıcısının Yukarıdaki Çıkışına Basarsınız Olur Biter Anladıysan Ne Mutlu Bana.Eğer Oyundaysan Esc/Oyunu Sonlardıra Tıkla Bitsin.
Bunlarıda Kafana Sok Biraz Anlamaya Çalış.
sen de bunu kafana sok.bu oyunda senin gibi piçler ve yalakalar oldukça oyun hep böle devam eder.bu ülkede senin gibi piçler oldukça baştakiler hep milleti söğüşler.bırak iktidar yarranı ille yarak yiceksen bizde de bedava

İşte Bu Türkiyenin Geri Kafalıgı Sizin Gibi Yeni Nesil Gençligi Yüzünden Bak Kardeşim Bir Sorunun Varsa Bana Çatma Ben Çocuk Değilim Trojen Gibi Laflara Göz Ardı Etmem Adabınla Takın Küfür Etme Onu Yapacağına İnsanlığa Bir Yararın Olsun Fena Mı?

Bu tutskiyancheck (bonanza) 3-5 yas arası bır velet..Annesı yoktur...Annesı kasar oldu ıcın babası tost arasına koyup yemıss...Yazık annesız oksuz velet senı forumda barındırmıcam mıllete attın lafları sana sokacam ole sınırlendırdınkı forumu basına yıkacam haberın ola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri