aga cok sagol zm modu hariç client versede zmmodunda arı gibi calisiyo cok estirince client veriyo cevap vereirsen sevinirim tekrar cok cok sagol
.9
.9tşkler zm mod için ypılan hack bu diger bütün bölümlerde client error veriyoraga cok sagol zm modu hariç client versede zmmodunda arı gibi calisiyo cok estirince client veriyo cevap vereirsen sevinirim tekrar cok cok sagol![]()
.9
ö.dteşekkürler![]()

Vİdeo ÇATLAK derkenKardeşimCanımın İçi
VİDEOLAR ÇATLAK. ANLATIMI ELİNLE YAZSAN DİYORUM
![]()

kardeşim biraz ugras ypaarsınoLmuor![]()
bunu yapmati nasıl becerdin sorununu googlede ara bncekardeş hack için ellerine saglik ama benim bilg bunu abode rider olarak açiyo hacki bunun için baska program falan mi yuklemeliyim bi yardım eder misin

onlarda hata verir sadece zm moda girin coşunmeridada tek atma oluyomu
ilk önce hack ac star hacka bas sonra hacki kapat tekrar hacki ac videodaki gibi yapdediklerini tek tek uyguladım olmadı belkide ben beceremedim bana oyun açılırken uyarı gelmedi hiç denedim. yalan olsa okadar uğraşıp konuyu derlemezdin işlah dah basit bişler buluruz eline saglık kardeşim okadar uğraşmışşsın iyi oyunlar

ilk önce hack ac star hacka bas sonra hacki kapat tekrar hacki ac videodaki gibi yapKardes Oyunu acarken Onume Hic Bişey Gelmedi ??
sende böyle yapsilahdan dolayi deil zm mod hariç digerleinde client error veririher m4a1 cc ile adam oldurunce client veriyyoo atiyo oyundan![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...