HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar buz zindanına gırdım kendı servermda yanlız sonlarına dogru gıderken ordakı yaratıklar gorunmuyor galıba pack eksık buz zındanın 1.katın sonundakı cadı yı kesıcektım arkadaslara gostermek icin görunmuyor 2.katada cıktım orda da hıc bısey gozukmuyor .Lütfen bi yardım edin
Arkadasım Pvp Serverlar Packsiz Metin2 Üzerinden Yürütülüyo Buz Zindanıda Yeni Oldugundan Kaynaklanıyo Olabilir Yani Pack Eksik..!
bende anladım onu ama bunu cozebılecek bırı varmıdır yazdıgın ıcın genede tesekur ederım bırı anlıyorsa pack cözebılecek yardım etsın
arkadaşım san %100 çözümü soleyim eger turkce patchden giriyorsan gerçi çindede fark etmez buz zindanina 1. koyden girersen buz zindani bos olur ordan geri cik cikamiyosan multihackle 100 33 e isinlan cikar buyu ihtimal sonra turkceye gore anlatiyorum vadde mistiklerin ordan gireceksin karanlik bugda bi yere atar seni ordayken multihackden 100 100 e isinlanicaksin sonra az yuru slotlari gorursun ama su ninjalari goremezsin onunda cozumu var ara forumlada biraz monster.ep .eix dosyalarnni mi ne digisiyoduk oyle bisiydi hadi kg.