- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çizgi filmlerden öğrendiğim en şaşırtıcı gerçeklerden biri de şudur ki, boşlukta koştuğunu anlayana kadar düşmezsin.
Feriha'nın burcunu bulduk : Kova . . Hemde çöp kovası :/
Sevgilinize randevu verin ama buluşmaya gitmeyin beklesin beklesin ağaç olsun bir fidan da siz ekin Türkiye çöl olmasın
Bi kadın saçıyla oynuyorsa sıkılıyordur, tırnaklarıyla oynuyorsa utanıyordur, eleriyle oynuyorsa sinirleniyordur, oynamıyorsa kaç
Depresyona yaş sınırı konulsun lütfen. Artık facebook sayfamda 6. sınıfa giden kuzenimin atarlı durumlarını görmek istemiyorum.
Bu kış akıyoruz gençleeer - @ Sümük
Bir çantaya 5 milyar verecek kadar zengin olmakla bir çantaya 5 milyar verecek kadar salak olmak arasında çok ince bile bir çizgi yok.
Flört ettiğim kız "ilişkimizin adını koyalım mı artık!?" deyince "Ethem olsun bari" dedim; "dedemin adı".. kızıp gitti. bence güzeldi oysa.
Balık diyaloğu ;
- Çocukluğumuza dönelim
+Hatırlamıyorumm !
- Neyi ? :/
Hiç bir şey çamaşır makinasının camından görülen 50 TL kadar kahredemez beni. çamaşır olaydım da onunla yıkanaydım, durulanaydım . .
Zengin olursam yapacağım ilk iş, sabah işe giderken geç kalıp kahvaltıdaki meyve suyundan bir yudum içip evden aceleyle çıkmak olur.
Ajda Pekkan "bizim zamanımızda insanlar birbirine karşı daha anlayışlıydı" demiş. Haklı valla. Osmanlı'nın hoşgörüsünü bilmeyen yok.
Bir intihar sebebi olarak ;
“ -Arkadaşlar, öğretmen yok!
-Kop kop kop!
+Ben sabah hocayı görmüştüm ama.
- üşüyorum sevgilim, mevzu yoklugun falan değil hava harbiden soğuk..
Msn'de bi arkadaşım var 2008'den beri meşgul, dünyayı kurtarıyo herhalde
Hapşuran patronuma "çok zam" dedim, adam o gün bugündür daha hapşurmuyor.
+Nejla sana hediye aldım
-Ne aldın mahmut?
+Şu karşıdaki ferrariyi görüyor musun?
-Hayır
+Ha işte onu gör diye gözlük aldım
Facebook eğitim bilgisine 'hayat okulu' yazan genç kız; düzenlenen törenle diplomasını alarak 'hayat kadını' olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Arkadaşının iletisini beğenip 'çaldım' yazan gencin emniyetteki sorgusu devam ediyor..
Deniz,kum,güneş...Hayat çok güzel ya....Şaka şaka evi temizledim şimdi annemle karpuz yiyoruz.
Hayat sevince güzelmiş. Kim bu sevinc? Neden bir tek ona güzel? Biz ördek miyiz lan? Açıklama bekliyorum!
Son Dakika : Show Tv ' de Doktorlar yok.
- Yabancı diliniz var mı ?
+ Bi tane dilim var onuda doğduğumdan beri tanıyorum yabancı değil.
Gecenin en sessiz anında, uykunun tam ortasındayken kapalı televizyondan gelen çatıuırt!! sesi ... Tüylerim diken diken oldu
Merhaba. Ben, iri ve yaşlı teyzelerin, otobüste kendisine yer vermediği için gögüsleriyle ezerek öldürdüğü, 20 yaşındaki genç. Hoşçakalın.
+Gitme
-Kalmam için bir neden söyle?
+Daha karpuz kesecektik.
Bence Kenan İmirzalıoğlu esmer olduğu için pepsi reklamında;Kıvanç Tatlıtuğ ise sarışın olduğu için yedigün reklamında oynuyor.
Issız Adam'ı yayınlayarak milyonları şaşırtan Show Tv'den yüreklere su serpen açıklama:"Panik yapmayın, Doktorlar az sonra!"
Kız : ayrılsak naparsın.
Erkek : eski sevgilime giderim.
( ertesi gün ayrılırlar. Erkek kızın evine giderek kapısını çalar)
kız : ne arıyosun burda ?
Erkek : ayrılırsak eski sevgilime giderim demiştim ♥
"Cep telefonu dediğin cebinde durur, sizinki el telefonu." - Babam.
Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış.Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış.Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış.Yorulmadım.
salı kadar saçma bir gün görmedim sendromu yok, cumaya yakın değil, hafta ortası hiç değil ne karaktersiz bir gün.
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım
Sonsuz olan tek boşluk İETT şoförünün dediği arka taraftaki boşluk... Uzay boşluğu falan hikaye...
-Pardon 1 dakikanızı alabilir miyim?
+Tabi Buyurun
-45 Dakikalık Bi Anketimiz Var
+BSG!
mahallenin kuaförü camına 'gelin başı 250 lira' yazmış, hemen polise ihbar ettim. ne caniler var ya.
Antep fıstığı 2 ' ye ayrılır
ve . .
yenir . .
- Nasılsın?
+ Kötüyüm sen?
- Kötüyüm, neyin var?
+ Hastayım ateşim var. Senin neyin var?
- Hastasın ateşin var.
Bazen matematik de yanılır. Mesela, bizden seni çıkar, geriye ben kalmıyorum.
Meraba ben acaba dışarı çıksam mı çıkmasam mı kararsızlığı. çıksan ne yapacaksın ki, yada çık boşver, yok lan otur evde çay iç. dur gitme..
sende evin içinde telefonunu çaldırarak buluyorsan ve bazen ulan titreşimdeydi diyip titreşim sesi arıyosan radar gibi... yalnız değilsin.
Eee madem okullar açılıyor, bende bir dışarı çıkıp hava alayım ya.
-Sivilce.
Yokluğunda beni ayakta tutan iki şey var . Sağ ve sol bacağım
Aradığı zaman uyuyormuş gibi rol yaptıklarımız var, bir de uyurken aradığında bile "uyumuyordum hayır, konuşabiliriz" dediklerimiz.
hiçbir hırs, türk filmlerinde kızarmış bütün tavuğu hunharca parçalayarak yiyen kötü adamın hırsından daha kuvvetli değildir.
İlkokulda öğretmen yazı yazdırırken hızlı hızlı yazıp sürekli "evet?" diyen çoçuk! Sen nasıl bi insandın yaa . . !
"Totti fırlattı kalbimi. Messi üstünü çiğnedi. Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra.
,
Öğretmen tahtaya "2x+4y*84²+17xy" yazar ve problemi çözün der.. Öğrenci kendinden emin bi şekilde kalklar..ve tahtayı siler. Problem çözüldü
- Sayın KALP ; Her şeye kırılıp üzülmeyi bırak artık ... Senin görevin kan pompalamak. Silkelen ve kendine gel .... Saygılarımla.. BEYİN.
IQ testimde bile "Zeki ama çalışmıyor" çıktım. Nasıl bir damgaymış arkadaş bu
Kızlar : Ben bir kızım . Ve sen bir erkek . Ya ilk önce sen mesaj atarsın ya da bugün hiç konuşmayız
Erkekler : Ben bir erkeğim . Ve sen bir kız . Ya ilk önce sen mesaj atarsın ya da bugün diğerleriyle konuşurum.
STV dizilerindeki sis yapan makineden aldım. Sürekli manevi bir hava oluyor evde.
Google'a askere giden arkadaşımın ismini yazıp arattırdım, "aramasın gözler o şimdi asker" dedi.
Ünlü sevgilin olsa kafan rahat, nerde ne zaman kiminle hep bilirsin, ters bir durumda bizden kaçmaz ekibi hemen devrede, mis.
Aynada kendini beğenip türlü mimiklere girmek. - Yapmadim demeyin yemezler
-Abi enişten atomu parçalamış tebrik ederim valla helal olsun
+Olum kaç kere söylücem eniştem değil einsten einsten
-Olsun abi insan gene de gururlanıyor valla . .
Sevgilinin ismi Toprak olması çok kötü lan. "ne yapıyorsun toprağım" dersen çok kroca oluyor mesela. Oldu olacak "topraam" de de tam olsun.
2 şey yıkar insanı. - Biri sabun. - Biri su
''Ok" mesajını en çok Yay burcu olanlar atıyormuş.
-alo baba kayboldum.
+ nerdesin ?
-kapat baba kapat.
Aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız sorun hatlarda değil ; yediği haltlardadır .
+Anne
-Efendim
+Baba
-Efendim
+Dede
-Efendim
+Gördüğünüz gibi ben hepinizin efendisiyim , akıllı olun .
BABA VURMA BABAAA
Emir : Gitme !
Feriha : Kalmam için bi sebep söyle ?
Emir : Daha çöpleri alacaktın . .
Emir: Sana hediye aldım aşkım.
Feriha: Ne aldın aşkım.
Emir: Şu karşıdaki ferrari var ya...
Feriha: Eveet ?!
Emir: Onun renginde çöp kutusu aldım.
Gün Gelicek Toplamadığım Her Çöp İçin Bana Küfredeceksiniz
Feriha Hitler
Kıvanç Tatlıtuğ aynı bana benziyor. Yanlız o biraz daha zayıf, biraz daha uzun boylu , biraz daha kaslı, biraz daha renkli gözlü ve biraz daha sarışın.
+Telefonu kapalı ulaşılamıyor. -Dur bir de ben arayayım.
Titaniği iki kez izledim ikisinde de gemi battı insan bi önlem alır ya
Tüm dünya iPhone5'i beklerken iPhone4S'i tanıtan Tim Cook resmi siteden şu açıklamayı yaptı: iPardone
this=bu, pencil=kalem, flour=un, this pencil flour=bukalemun
Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü , eski sevgilinize mesaj atmayı unutmayın.
20 yıl sonra kızımın kalbini çalacak çocuk şimdi bir gerizekalı gibi oturmuş yumurcak tv izliyo.Salak damat sinirimi bozdu şimdi
İngilizler sağlam gözlük yapıyorlar baksana Harry Potter'ın gözlüğü 8 filmdir aynı, adamlar işi biliyor.
Hapşıran babama "çok sev" dedim. Ben babayım, severimde, döverimde diyip patlattı tokatı .
Merhaba ben Satı. 'Satılık' yazan arabalarınızın yanından geçerken 'Bu arabada tam benlikmiş' diye espiri yapıyorum. Saygılar.
+ benimle çıkar mısın?
- hayır.
+ ben sana ne dedim.
- ben sana ne dedim dedin.
+ ondan önce.
- dokuz.
+ hapşu
- çok sev ♥
+ pardon kuzenim hapşurmuş.
+ Hapşuu
-Çok sevmeyeceksin mesela , o daha az seversa kırılırsın ; ki o daha az sever
+Kıvanç iyi misin?
-Pardon aşkım ya dalmışım..
+Benimle çıkar mısın?
-Kuzeni misin?
+Yok ben yan komşusuyum, kuzeni öldü ben yazıyorum artık.
- Kuzenimle çıkar mısın?
+Hayır
- Pardon ya ben yazdım
-Benimle çıkar mısın?
+Evet.
-Pardon kuzenim yazmış.
+Pardon kuzenim cevap vermiş
Erkeklerde ortalama ömür 71, dedem ise 83 yaşında. Yani tam 12 yıldır kaçak yaşıyor. Kendisini ihbar etmeyi düşünüyorum
Sezen Aksu
-Beni unutma (1986)
-Unut (1988)
-Unutuldum (1991)
-Unuttun mu beni ? (2011)
-Şst sana diyorum (2025)
"Ağlasam mı gülsem mi bilemedim" işareti buldum
:
"O ensende bıraktığın kuyruk ne güzel öyle ..Seni inanılmaz vahşi gösteriyor..Tam aradığım erkeksin.." - Hiçbir kız
+Aşkım sana hediye aldım
-Ne aldın?
-Yemezler ver ojeyi
+Ne ojesi hayatım gerçekten o ferrariyi aldım sana
-Ohaa aşkım inanmıyorum süpersin ♥
+Gene yedi salak , al şu ojeni hadi.
Onun en sevdiğim yanı ikiyüzlü olması.. Hatta bana karşı soğuk tavrına bile hastayım!.. Canım yastığım.
-Abi sen bilgisayar okuyosun ya, hackerlık öğretiyorlar mı
+ tabi tabi hatta yan sınıftaki arkeoloji ögrencilerine de tarihi eser kaçakçılığı dersi veriyolar
Sivrisinekleri anlamıyorum. Direk gel,sok ve git. Kulağıma gelip de "Nasıl soktum ama, hahah" şeklinde vızıldamana ne gerek var ?
-Aşkım öpeyim mi ?
+Nerden ?
-İstanbul , sen?
Numaralı gözlük almaya gittim, 1 numara büyük aldım. Seneye de görürüm.
O kadar yalnızım ki çamaşır makinesine gidip ''akşama bir programın var mı?'' diye soruyorum. Kısa programda takılıyoruz.
Google : Ben her şeye sahibim.
Facebook : Ben herkesi tanıyorum.
İnternet : Ben olmasam , bir hiçsiniz..
Elektrik : Fazla bıdı bıdı yapmayın . .
Fön çektirdikten hemen sonra yağmura yakalanan kadın kadar tehlikeli çok az şey var bu dünyada.. belki nükleer silahlar.
Sabah 'makyaj yapsam mı?' diye düşünürken, 'aman ya bosver akşam temizlemekle uğraşamam şimdi' deyip yapmaktan vazgeçen kadınlar var biliyorum . .
Çöp var dediler geldik . - Feriha
Çöp var mı? - Feriha
Git diyorsun da olmuyor işte git demekle, herşeye rağmen gidemiyor insan. Metrobüs 3 lira olmuş haberin var mı ?
+ I can not say " ne demek ?
-Söyleyemem
+Söylesene ya nolcak . .
Havalar soğuyor , ayaklarınıza sürdüğünüz son ojeler!
)
Apple elma ise Sapple Selmadır
Çinli , Japonyalı kızlar ne yapsın.. onlara herkes eski sevgililerini hatırlatıyor. Nereye baksalar o...
Kıvanç Tatlıtuğ olmakta zor. Ayrılmak istediği sevgilisine "Sen daha iyilerine layıksın" bile diyemez.
Elinde telefon, mesaj atsam mı diye düşünürken tam o sırada o atar ya.. Şaka şaka öyle bir dünya yok..
Olric ben sırıl sıklam aşığım.
--İçinizi dökün rahatlayın efendimiz.
-Tölayyyyy dön bağaaa tölayyyyy lötfeenn bağaa dön tölayyyyyy.
-Açılın ben mühendisim!
+İyi de ne alaka?
-Benim hava atmaya hakkım yok mu?
- Aşkım napıyorsun
+ Traş oluyorum hayatım
- Aşkım bıyıklarını kesme sakın
+ Aşkım o zamanda kardeş gibi oluyoruz ikimizde bıyıklı
+Öküzz!
- iki medeni aşık gibi ayrılalım. - tamam. - allah belanı versin. - geber.
"Bitti" dedi " hayır pireydi " dedim . Sarıldık ağladık
How i met your mother'daki Lily sevgilim olsa, dışarı çıkarken geç kalırsak "HAYDİ LİLİ LİLİ LİLİLİLİLİ LİLİ YAAR" demekten alamam kendimi.
Sınıfın en kısa boylusu olup da beden eğitimi dersinde sıra numarasını söyledikten sonra "Son" diye bağıran çocuk . . . Hüzünlendim bak şimdi
Kadınlarda zaman : Geldim (10 dakika) birazdan ordayım (30 dakika) biraz gecikicem (1 saat) kuaföre uğrayıp geliyorum (paha biçilemez).
Feriha'nın burcunu bulduk : Kova . . Hemde çöp kovası :/
Sevgilinize randevu verin ama buluşmaya gitmeyin beklesin beklesin ağaç olsun bir fidan da siz ekin Türkiye çöl olmasın
Bi kadın saçıyla oynuyorsa sıkılıyordur, tırnaklarıyla oynuyorsa utanıyordur, eleriyle oynuyorsa sinirleniyordur, oynamıyorsa kaç
Depresyona yaş sınırı konulsun lütfen. Artık facebook sayfamda 6. sınıfa giden kuzenimin atarlı durumlarını görmek istemiyorum.
Bu kış akıyoruz gençleeer - @ Sümük
Bir çantaya 5 milyar verecek kadar zengin olmakla bir çantaya 5 milyar verecek kadar salak olmak arasında çok ince bile bir çizgi yok.
Flört ettiğim kız "ilişkimizin adını koyalım mı artık!?" deyince "Ethem olsun bari" dedim; "dedemin adı".. kızıp gitti. bence güzeldi oysa.
Balık diyaloğu ;
- Çocukluğumuza dönelim
+Hatırlamıyorumm !
- Neyi ? :/
Hiç bir şey çamaşır makinasının camından görülen 50 TL kadar kahredemez beni. çamaşır olaydım da onunla yıkanaydım, durulanaydım . .
Zengin olursam yapacağım ilk iş, sabah işe giderken geç kalıp kahvaltıdaki meyve suyundan bir yudum içip evden aceleyle çıkmak olur.
Ajda Pekkan "bizim zamanımızda insanlar birbirine karşı daha anlayışlıydı" demiş. Haklı valla. Osmanlı'nın hoşgörüsünü bilmeyen yok.
Bir intihar sebebi olarak ;
“ -Arkadaşlar, öğretmen yok!
-Kop kop kop!
+Ben sabah hocayı görmüştüm ama.
- üşüyorum sevgilim, mevzu yoklugun falan değil hava harbiden soğuk..
Msn'de bi arkadaşım var 2008'den beri meşgul, dünyayı kurtarıyo herhalde
Hapşuran patronuma "çok zam" dedim, adam o gün bugündür daha hapşurmuyor.
+Nejla sana hediye aldım
-Ne aldın mahmut?
-Hayır
+Ha işte onu gör diye gözlük aldım
Facebook eğitim bilgisine 'hayat okulu' yazan genç kız; düzenlenen törenle diplomasını alarak 'hayat kadını' olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Arkadaşının iletisini beğenip 'çaldım' yazan gencin emniyetteki sorgusu devam ediyor..
Deniz,kum,güneş...Hayat çok güzel ya....Şaka şaka evi temizledim şimdi annemle karpuz yiyoruz.
Hayat sevince güzelmiş. Kim bu sevinc? Neden bir tek ona güzel? Biz ördek miyiz lan? Açıklama bekliyorum!
Son Dakika : Show Tv ' de Doktorlar yok.
- Yabancı diliniz var mı ?
+ Bi tane dilim var onuda doğduğumdan beri tanıyorum yabancı değil.
Gecenin en sessiz anında, uykunun tam ortasındayken kapalı televizyondan gelen çatıuırt!! sesi ... Tüylerim diken diken oldu

Merhaba. Ben, iri ve yaşlı teyzelerin, otobüste kendisine yer vermediği için gögüsleriyle ezerek öldürdüğü, 20 yaşındaki genç. Hoşçakalın.
+Gitme
-Kalmam için bir neden söyle?
+Daha karpuz kesecektik.
Bence Kenan İmirzalıoğlu esmer olduğu için pepsi reklamında;Kıvanç Tatlıtuğ ise sarışın olduğu için yedigün reklamında oynuyor.
Issız Adam'ı yayınlayarak milyonları şaşırtan Show Tv'den yüreklere su serpen açıklama:"Panik yapmayın, Doktorlar az sonra!"
Kız : ayrılsak naparsın.
Erkek : eski sevgilime giderim.
( ertesi gün ayrılırlar. Erkek kızın evine giderek kapısını çalar)
kız : ne arıyosun burda ?
Erkek : ayrılırsak eski sevgilime giderim demiştim ♥
"Cep telefonu dediğin cebinde durur, sizinki el telefonu." - Babam.
Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış.Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış.Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış.Yorulmadım.
salı kadar saçma bir gün görmedim sendromu yok, cumaya yakın değil, hafta ortası hiç değil ne karaktersiz bir gün.
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım
Sonsuz olan tek boşluk İETT şoförünün dediği arka taraftaki boşluk... Uzay boşluğu falan hikaye...
-Pardon 1 dakikanızı alabilir miyim?
+Tabi Buyurun
-45 Dakikalık Bi Anketimiz Var
+BSG!
mahallenin kuaförü camına 'gelin başı 250 lira' yazmış, hemen polise ihbar ettim. ne caniler var ya.
Antep fıstığı 2 ' ye ayrılır
ve . .
yenir . .
- Nasılsın?
+ Kötüyüm sen?
- Kötüyüm, neyin var?
+ Hastayım ateşim var. Senin neyin var?
- Hastasın ateşin var.
Bazen matematik de yanılır. Mesela, bizden seni çıkar, geriye ben kalmıyorum.
Meraba ben acaba dışarı çıksam mı çıkmasam mı kararsızlığı. çıksan ne yapacaksın ki, yada çık boşver, yok lan otur evde çay iç. dur gitme..
sende evin içinde telefonunu çaldırarak buluyorsan ve bazen ulan titreşimdeydi diyip titreşim sesi arıyosan radar gibi... yalnız değilsin.
Eee madem okullar açılıyor, bende bir dışarı çıkıp hava alayım ya.
-Sivilce.
Yokluğunda beni ayakta tutan iki şey var . Sağ ve sol bacağım

Aradığı zaman uyuyormuş gibi rol yaptıklarımız var, bir de uyurken aradığında bile "uyumuyordum hayır, konuşabiliriz" dediklerimiz.
hiçbir hırs, türk filmlerinde kızarmış bütün tavuğu hunharca parçalayarak yiyen kötü adamın hırsından daha kuvvetli değildir.
İlkokulda öğretmen yazı yazdırırken hızlı hızlı yazıp sürekli "evet?" diyen çoçuk! Sen nasıl bi insandın yaa . . !
"Totti fırlattı kalbimi. Messi üstünü çiğnedi. Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra.
,
Öğretmen tahtaya "2x+4y*84²+17xy" yazar ve problemi çözün der.. Öğrenci kendinden emin bi şekilde kalklar..ve tahtayı siler. Problem çözüldü
- Sayın KALP ; Her şeye kırılıp üzülmeyi bırak artık ... Senin görevin kan pompalamak. Silkelen ve kendine gel .... Saygılarımla.. BEYİN.
IQ testimde bile "Zeki ama çalışmıyor" çıktım. Nasıl bir damgaymış arkadaş bu
Kızlar : Ben bir kızım . Ve sen bir erkek . Ya ilk önce sen mesaj atarsın ya da bugün hiç konuşmayız
Erkekler : Ben bir erkeğim . Ve sen bir kız . Ya ilk önce sen mesaj atarsın ya da bugün diğerleriyle konuşurum.
STV dizilerindeki sis yapan makineden aldım. Sürekli manevi bir hava oluyor evde.
Google'a askere giden arkadaşımın ismini yazıp arattırdım, "aramasın gözler o şimdi asker" dedi.
Ünlü sevgilin olsa kafan rahat, nerde ne zaman kiminle hep bilirsin, ters bir durumda bizden kaçmaz ekibi hemen devrede, mis.
Aynada kendini beğenip türlü mimiklere girmek. - Yapmadim demeyin yemezler
-Abi enişten atomu parçalamış tebrik ederim valla helal olsun
+Olum kaç kere söylücem eniştem değil einsten einsten
-Olsun abi insan gene de gururlanıyor valla . .
Sevgilinin ismi Toprak olması çok kötü lan. "ne yapıyorsun toprağım" dersen çok kroca oluyor mesela. Oldu olacak "topraam" de de tam olsun.
2 şey yıkar insanı. - Biri sabun. - Biri su
''Ok" mesajını en çok Yay burcu olanlar atıyormuş.
-alo baba kayboldum.
+ nerdesin ?
-kapat baba kapat.
Aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız sorun hatlarda değil ; yediği haltlardadır .
+Anne
-Efendim
+Baba
-Efendim
+Dede
-Efendim
+Gördüğünüz gibi ben hepinizin efendisiyim , akıllı olun .
BABA VURMA BABAAA
Emir : Gitme !
Feriha : Kalmam için bi sebep söyle ?
Emir : Daha çöpleri alacaktın . .
Emir: Sana hediye aldım aşkım.
Feriha: Ne aldın aşkım.
Emir: Şu karşıdaki ferrari var ya...
Feriha: Eveet ?!
Emir: Onun renginde çöp kutusu aldım.
Gün Gelicek Toplamadığım Her Çöp İçin Bana Küfredeceksiniz
Feriha Hitler
Kıvanç Tatlıtuğ aynı bana benziyor. Yanlız o biraz daha zayıf, biraz daha uzun boylu , biraz daha kaslı, biraz daha renkli gözlü ve biraz daha sarışın.
+Telefonu kapalı ulaşılamıyor. -Dur bir de ben arayayım.
Titaniği iki kez izledim ikisinde de gemi battı insan bi önlem alır ya
Tüm dünya iPhone5'i beklerken iPhone4S'i tanıtan Tim Cook resmi siteden şu açıklamayı yaptı: iPardone
this=bu, pencil=kalem, flour=un, this pencil flour=bukalemun

Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü , eski sevgilinize mesaj atmayı unutmayın.
20 yıl sonra kızımın kalbini çalacak çocuk şimdi bir gerizekalı gibi oturmuş yumurcak tv izliyo.Salak damat sinirimi bozdu şimdi
İngilizler sağlam gözlük yapıyorlar baksana Harry Potter'ın gözlüğü 8 filmdir aynı, adamlar işi biliyor.
Hapşıran babama "çok sev" dedim. Ben babayım, severimde, döverimde diyip patlattı tokatı .
Merhaba ben Satı. 'Satılık' yazan arabalarınızın yanından geçerken 'Bu arabada tam benlikmiş' diye espiri yapıyorum. Saygılar.
+ benimle çıkar mısın?
- hayır.
+ ben sana ne dedim.
- ben sana ne dedim dedin.
+ ondan önce.
- dokuz.
+ hapşu
- çok sev ♥
+ pardon kuzenim hapşurmuş.
+ Hapşuu
-Çok sevmeyeceksin mesela , o daha az seversa kırılırsın ; ki o daha az sever
+Kıvanç iyi misin?
-Pardon aşkım ya dalmışım..
+Benimle çıkar mısın?
-Kuzeni misin?
+Yok ben yan komşusuyum, kuzeni öldü ben yazıyorum artık.
- Kuzenimle çıkar mısın?
+Hayır
- Pardon ya ben yazdım
-Benimle çıkar mısın?
+Evet.
-Pardon kuzenim yazmış.
+Pardon kuzenim cevap vermiş
Erkeklerde ortalama ömür 71, dedem ise 83 yaşında. Yani tam 12 yıldır kaçak yaşıyor. Kendisini ihbar etmeyi düşünüyorum
Sezen Aksu
-Beni unutma (1986)
-Unut (1988)
-Unutuldum (1991)
-Unuttun mu beni ? (2011)
-Şst sana diyorum (2025)
"Ağlasam mı gülsem mi bilemedim" işareti buldum
:"O ensende bıraktığın kuyruk ne güzel öyle ..Seni inanılmaz vahşi gösteriyor..Tam aradığım erkeksin.." - Hiçbir kız
+Aşkım sana hediye aldım
-Ne aldın?
-Yemezler ver ojeyi
+Ne ojesi hayatım gerçekten o ferrariyi aldım sana
-Ohaa aşkım inanmıyorum süpersin ♥
+Gene yedi salak , al şu ojeni hadi.
Onun en sevdiğim yanı ikiyüzlü olması.. Hatta bana karşı soğuk tavrına bile hastayım!.. Canım yastığım.
-Abi sen bilgisayar okuyosun ya, hackerlık öğretiyorlar mı
+ tabi tabi hatta yan sınıftaki arkeoloji ögrencilerine de tarihi eser kaçakçılığı dersi veriyolar
Sivrisinekleri anlamıyorum. Direk gel,sok ve git. Kulağıma gelip de "Nasıl soktum ama, hahah" şeklinde vızıldamana ne gerek var ?
-Aşkım öpeyim mi ?
+Nerden ?
-İstanbul , sen?
Numaralı gözlük almaya gittim, 1 numara büyük aldım. Seneye de görürüm.
O kadar yalnızım ki çamaşır makinesine gidip ''akşama bir programın var mı?'' diye soruyorum. Kısa programda takılıyoruz.
Google : Ben her şeye sahibim.
Facebook : Ben herkesi tanıyorum.
İnternet : Ben olmasam , bir hiçsiniz..
Elektrik : Fazla bıdı bıdı yapmayın . .
Fön çektirdikten hemen sonra yağmura yakalanan kadın kadar tehlikeli çok az şey var bu dünyada.. belki nükleer silahlar.
Sabah 'makyaj yapsam mı?' diye düşünürken, 'aman ya bosver akşam temizlemekle uğraşamam şimdi' deyip yapmaktan vazgeçen kadınlar var biliyorum . .
Çöp var dediler geldik . - Feriha
Çöp var mı? - Feriha
Git diyorsun da olmuyor işte git demekle, herşeye rağmen gidemiyor insan. Metrobüs 3 lira olmuş haberin var mı ?
+ I can not say " ne demek ?
-Söyleyemem
+Söylesene ya nolcak . .
Havalar soğuyor , ayaklarınıza sürdüğünüz son ojeler!
)Apple elma ise Sapple Selmadır

Çinli , Japonyalı kızlar ne yapsın.. onlara herkes eski sevgililerini hatırlatıyor. Nereye baksalar o...
Kıvanç Tatlıtuğ olmakta zor. Ayrılmak istediği sevgilisine "Sen daha iyilerine layıksın" bile diyemez.
Elinde telefon, mesaj atsam mı diye düşünürken tam o sırada o atar ya.. Şaka şaka öyle bir dünya yok..
Olric ben sırıl sıklam aşığım.
--İçinizi dökün rahatlayın efendimiz.
-Tölayyyyy dön bağaaa tölayyyyy lötfeenn bağaa dön tölayyyyyy.
-Açılın ben mühendisim!
+İyi de ne alaka?
-Benim hava atmaya hakkım yok mu?

- Aşkım napıyorsun
+ Traş oluyorum hayatım
- Aşkım bıyıklarını kesme sakın
+ Aşkım o zamanda kardeş gibi oluyoruz ikimizde bıyıklı
+Öküzz!
- iki medeni aşık gibi ayrılalım. - tamam. - allah belanı versin. - geber.
"Bitti" dedi " hayır pireydi " dedim . Sarıldık ağladık

How i met your mother'daki Lily sevgilim olsa, dışarı çıkarken geç kalırsak "HAYDİ LİLİ LİLİ LİLİLİLİLİ LİLİ YAAR" demekten alamam kendimi.
Sınıfın en kısa boylusu olup da beden eğitimi dersinde sıra numarasını söyledikten sonra "Son" diye bağıran çocuk . . . Hüzünlendim bak şimdi

Kadınlarda zaman : Geldim (10 dakika) birazdan ordayım (30 dakika) biraz gecikicem (1 saat) kuaföre uğrayıp geliyorum (paha biçilemez).
Sabah yemek yemedim çünkü seni düşünüyordum
Öğle yemek yemedim çünkü sen düşünüyodum
Akşam yemek yemedim çünkü sen düşünüyodum
Gece uyuyamadım çünkü açım ulannn
Gky Gökaydan Alıntıdır...
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kendim yazcak halim yok
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
:f11:
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
ahh kadınlar işteFön çektirdikten hemen sonra yağmura yakalanan kadın kadar tehlikeli çok az şey var bu dünyada.. belki nükleer silahlar.

- Konular
- 1,148
- Online süresi
- 8h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 399
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 741
- DevLira
- 0
Aynen :|
Aynen :|
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)