Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hamachili server kurulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PcCaNaWaRı_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 541

PcCaNaWaRı_

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
81
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Server kurulumuyla iligli videolar hazırladım 5 mblik kota dostu videolar kimse ilgilenmedi bile ve bende artık karar verdim pm lere cevap vermiycem...

Aşağıdaki programlara sahip olanlara sw kurulur...

1)705 mb lik server dosyaları (çıkartılmış filan istemiyorum adam akıllı 705 mblik dosya olcak !)

2)Navicat ya da ems sql

3)PortMap (bu isteğe bağlıdır)

4)Filezilla(bu da isteğe bağlıdır)

5)Hamachi

6)Eger hamachi serverlarında oynuyosanız oyun dosyası kalsın oynamıyosanız 500 mb lik metin2 kurulum dosyası, hong kong patch dosyaları olacak !

7)Panel içinde appserver olmalı ( bu da istege baglı )

7)En önemlisi bilgisayarınıza bağlanabilmem için team wiewer 5

Bakın eger file zillayı kurarsanız ve tabiki navicatıda gerçekten sadece gm yapıp bırakmıycam npclerinize kadar herşeyi editlicem türkçe yama ekliycem, başlangıçta istediginiz miktarda level vermeden tutunda başlangıçtaki itemleri degiştirmeye kadar bir sürü şey ekliycem serverinize... portmap olmazsada baskaları baglanamaz onuda bulun herşey tamo lsun ve panelde kurucam isterseniz sadece kayıt olma sitesi şeklinde ya da oyununuzun tanıtım videolarından, süper pack dosyaları içeren bir panel de kurabilirim login ekranını degistircem eger isterseniz

Ve kendimde daha önce oyuncu aldıgımdan nasıl düzen saglarsınız, lagsız bir server olur her şeyi anlatıcam göstericem

İstediklerim:

En aşağı pentium 4 2.5 ghz işlemci
Memory olarak en az 256 mb ekran kartı
yine memory olarak en az 1 gb ram

sakın çok şey istiosun demeyin zaten bunlar serverinize adam almak için gereken minimum sistem seviyesi

Ve maalesef ücretsiz kurmuyorum TL'lik karsılıgı kurcam serveri yani istedigimi yapabilcem istedigim kisiyi gm yapıcam falan filan ama hemen moraliniz bozulmasın her sorununuzu da çözmeye çalışıcam

Ya da gerçek tr de 35+ itemli char karsılıgı ssize sorgusuz sualsiz hiç bir şekilde gm lik bile istemeden server kurabilirim gerçek tr yerine metin2 uk ya da us olabilir ya da ankara icindeyseniz dragon ball z nin full türkce alt yazılı bölümlerinin oldugu dvdler karsılıgında da olabilir (elden dvdleri alabilirim:))

KARDESM EKLE BNEIDE hamza.clubkio@hotmail.com konusalm sen ıstedın tl lık olsn sen kur neler yparm sana hadı kardesM

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

gelin beleşe kurayım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri