Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ölümcül kuş - Ölümcül gizemli güçlü ve zeki karakterleri severim. Kuş bir çok filmde değilişik türlerde şekkillerde efsanevi ve kutsal varlık olarak kullanılmıştır ordan 

Babamın babasının dedesinin çok sevdiği bir isimmiş ailede sadece benim var bende ilerde torunuma koymak isterim tabii bizim kerata evlenecek çoluk çocuk sayibi olacak ooo ölme eşşeğim ölme nikim bu isimle soy ismimim birleşmesinden oldu soy isimimde taaa osmanlı zamanına dayanıyor soyadı kanunu olunca benim çook büyük aile büyüklerim düşünmüş taş,odun,kütük falan filan sonra mermerde karar kılmışlar mermer gibi çocuklarımız olsun demişler
T730sh... Monitörümün markası
ilk üye oldugumda sadece bi linki görmek için üye oluodm önemsememistim aklıma bişe de gelmiodu monitörün markasını yazdm xD
ilk üye oldugumda sadece bi linki görmek için üye oluodm önemsememistim aklıma bişe de gelmiodu monitörün markasını yazdm xDŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)