Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ne güze etkinlik yaptiniz.Hadi tamam,herköye boss metin geldi o da taman.Ben sarı ülkedenim ne güzel kesiyorum genellikle Requıem ve diger maviler köyümüze gelip metinlere dalmaya basladi.Baslarda itiraz etmedik.Sonra gelip bize dalmaya basladilar burda sabrimiz tükendi iste.Ninjanin biri gm spiker havalari atma gibi bisey dedi.Ardından locadan konusuyor demisti sanırsam.Gayet haklı bir sahisti.Gmye o kadar mavileri köylerine teleport et dememize ragmen o gidiyor kirmizilarda heyecan kopuyor filan diyordu.Tek kazancım 66 zirhi oldu.Oda attan indigim icin milletin ismi gözükmüyordu öyle alabildim.Bütün itemler mavilere düstü.Hadi tamam bütün jinno acgözlü biliyoruzda gm niye bize yardim etmedi ki.Biz onların köyünü basip metin kessek agıyorlar gm hemen yardim ediyor bize gelince dıtdıtdırıttıt.Simdi oyun atti yine... gosteriyor.Tahminende flashback atmıstır bu gm itemler gitmistir.Baska gm bulamazmısınız su oyuna ya.
Dedigim gibi bi arkadas saolsun girebilmistim oyun atana kadar..suan degilim ... gösteriyor hata diyorSen suan oyundamİsİn