bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TeamGenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 517

TeamGenc

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere muazzam ötesi benim yaşam tarzı olarak gördüğüm bir oyunu tanıtacağım…

Dikkat bu oyun bağımlılık yapabilir!

Oyunun adı=Point Blank…

İki takım arasında geçen bir savaş öyküsü… Free Rebels ve CT-Force’un hiç bitmeyecek olan savaşına katılmaya ne dersin? Elliden fazla silah çeşidi bıçak bomba ve tabancaların bulunduğu bir macera. Yepyeni karakterler, yepyeni haritalar!

Oyunumuzda rütbe,ünvan ve görev kartı sistemi mevcut.Hepsi birbirine bağlıdır.Görev kartları XP'nin yanı sıra şeref madalyası gibi nişan gibi itemler verir bu itemlerle ünvan açabilirsiniz ünvan açabilmeniz içinde belirli bir rütbeye gelmeniz gerekmektedir.

Efektleri ve turnuvalarıyla ilgi odağı olan bu oyunun binlerce oyuncusu var.Bu oyunun kralı olmak istiyorsan eğer çok çalışıp çabalaman gerek.Cesaretin varsa her şeyin üstesinden gelirsin.Bu oyunun kralı olmak için her şeyini ortaya koymalısın kimseye acımamalısın.Tam anlamıyla acımasız bir komutan olmalısın.İsmin duyulunca düşmanlarının bacakları titremeli!

Oyuna başladığınızda yardım almak isterseniz hemen lobideki oyunculara mesaj attığınızda hemen ilgilenirler.Türk Halkı’nın yardımseverliği kanıtlanmış oldu. : )

GM’lerle ilgili 3 Altın Kural…(4.Sayılmıyor)

1-)Etkinliklerde GM_QUESA ve ya GM_Mephisto’nun odasına girmeyi tercih edin onlar çok iyi ve yardımsever insanlardır.

2-)Hiçbir zaman GM_Spoon’un karşısına çıkma kapışalım gibi kelimeler kullanma rezil olursun!Bana üst üste 5 HeadShot attığını hatırlıyorum.Spoon çok canayakın bir insandır.Eğer karşı takımdaysa ve elinde L115A1 varsa oyundan çık.

3-)GM_Kurosaki oyundaysa ona (çan çin çon)gibi şakalar yapma beynine koskocaman bir kukri saplayabilir.Kurosaki Japonya’lı ve ya Çin’li değil.

4-)GM_Killua ve GM_Shiva’ya hiç raslamadım.Şüphesiz onlarda çok iyi insanlardır.

Ve tabi ki NfinityGames’i unutmamak gerek bize onlarca yeni içerikleri getiren şirketi ayakta alkışlamak lazım…

Oyunumuzun sitesi= pb.nfinitygames.com ve ya

Herkesi bekliyorum… TeamGenc

Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri