IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

gm ilgilen burayla .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wisperr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wisperr

Level 2
Üye
Konular
37
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben restkabul . bakım yapılmadan önceki gece 1 t kastım ve derecem soylu olucaktıı +9 cennetin gözü aldım 300m fiyata ve 1 lwl almştım . 1 skllm vardı henüz master olmayan onu açmıştım ve p etmiştim ama şuan hiç bir şey yok . kastıgım 1 t derecem ve itemlerim nolcak şmdi bu itemler emeklerim bnm kim oldugumu neler yapabilicegimi bilmiosunuz emin olun.. ben emegimi istiorum özür mözür anlamam. bu sizin hatanız bizim degil :ka24:

Düzeltilir bir sonraki bakımda! Yapacak birşey yok.

itemler geri gelmediğinde görüşcez burda emek hırsızlığııı hakkımız söz konusu bu kadar basit olmamalı bu işler.. sizin bnden daha iyi bilmeniz gerek farkındamısınız bilemem ama . siz çoçuk degilsiniz basit hatalar yapıosunuz siz altın yumurtlayan tavuğu yoluyorsunuzz.

ben restkabul . bakım yapılmadan önceki gece 1 t kastım ve derecem soylu olucaktıı +9 cennetin gözü aldım 300m fiyata ve 1 lwl almştım . 1 skllm vardı henüz master olmayan onu açmıştım ve p etmiştim ama şuan hiç bir şey yok . kastıgım 1 t derecem ve itemlerim nolcak şmdi bu itemler emeklerim bnm kim oldugumu neler yapabilicegimi bilmiosunuz emin olun.. ben emegimi istiorum özür mözür anlamam. bu sizin hatanız bizim degil :ka24:

Oyun Sadece Sizin İçin Geriye Alınmadı. Bütün Oyuncular İçin Geriye Alındı.
Kaç Bin Tane Üyelik Var. Her Birine Nasıl İtemlerini Verelim?
Aslında Kayıp Edilen Tek Şey Sizlerin Zamanı.
Ayrıca Ne Kadar Çok Eşya Ve Para Kasmışsınız 1 Günde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri