- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben restkabul . bakım yapılmadan önceki gece 1 t kastım ve derecem soylu olucaktıı +9 cennetin gözü aldım 300m fiyata ve 1 lwl almştım . 1 skllm vardı henüz master olmayan onu açmıştım ve p etmiştim ama şuan hiç bir şey yok . kastıgım 1 t derecem ve itemlerim nolcak şmdi bu itemler emeklerim bnm kim oldugumu neler yapabilicegimi bilmiosunuz emin olun.. ben emegimi istiorum özür mözür anlamam. bu sizin hatanız bizim degil :ka24:
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Düzeltilir bir sonraki bakımda! Yapacak birşey yok.
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
itemler geri gelmediğinde görüşcez burda emek hırsızlığııı hakkımız söz konusu bu kadar basit olmamalı bu işler.. sizin bnden daha iyi bilmeniz gerek farkındamısınız bilemem ama . siz çoçuk degilsiniz basit hatalar yapıosunuz siz altın yumurtlayan tavuğu yoluyorsunuzz.
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
ben restkabul . bakım yapılmadan önceki gece 1 t kastım ve derecem soylu olucaktıı +9 cennetin gözü aldım 300m fiyata ve 1 lwl almştım . 1 skllm vardı henüz master olmayan onu açmıştım ve p etmiştim ama şuan hiç bir şey yok . kastıgım 1 t derecem ve itemlerim nolcak şmdi bu itemler emeklerim bnm kim oldugumu neler yapabilicegimi bilmiosunuz emin olun.. ben emegimi istiorum özür mözür anlamam. bu sizin hatanız bizim degil :ka24:
Oyun Sadece Sizin İçin Geriye Alınmadı. Bütün Oyuncular İçin Geriye Alındı.
Kaç Bin Tane Üyelik Var. Her Birine Nasıl İtemlerini Verelim?
Aslında Kayıp Edilen Tek Şey Sizlerin Zamanı.
Ayrıca Ne Kadar Çok Eşya Ve Para Kasmışsınız 1 Günde.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...