Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gm şu oyunu lütfen yapın dün benim arki bana item yardırdı
. Şimdi hiç biri yok exp yok para yok.Sorunlar lütfen düzeltilsin bugün günlerden 6 ekim pazar :m08: .
. Şimdi hiç biri yok exp yok para yok.Sorunlar lütfen düzeltilsin bugün günlerden 6 ekim pazar :m08: .Geçmişe mazi .... niyazi anlıycan 1 gun oncesine alınmıs oyun bizdende giden bayağ bişey oldu yapılcak bişey yok.
Yeniden - len şeyleri yapmamız gerekecek.Takım uyelerinin bişey yapabileceğini pek sanmıyorum.Kurtara bildikleri kadar kurtarmıslar oyunu,fazlasını beklememek lazım.Biraz anlayış.
Yeniden - len şeyleri yapmamız gerekecek.Takım uyelerinin bişey yapabileceğini pek sanmıyorum.Kurtara bildikleri kadar kurtarmıslar oyunu,fazlasını beklememek lazım.Biraz anlayış.

Maalesef oyunu 1 gün geriye almak zorunda kaldık. Yapabileceğimiz birşey yok. Bütün gün uğraştık ama elimizden bu geldi
Benim sadece o gün 1.5-2 t lik karım vardı oyunu bırakan arkadaşım yeni çevrilmiş turkuaz ile +5 full karakterli yeni çevrilmiş baron verdi bunları kim karşılıcak adam bir daha girmicek!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)