Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

# Pvp Server Tanıtımları Bölümüne Öneri #

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LegendNinjaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 585

Sizin Görüşünüz!

• Olmalı

• Olmamalı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Benim Bir Önerim Var.Metin2 Pvp Server Tanıtımları Bölümünde Aşırı Derecede Flood Yapılıyor.Bunun İçin

Benim Görüşüm:

O Bölüme 50 Mesajdan Az Mesajı Olan Üyeler Yorum Yapamasın!

Yeni Üyelik Açıp Durmadan Flood Yapılıyor Bu Biraz Olsun Önüne Geçebilir Bu Flood Konusun Sizin Görüşlerinizide Almak İstiyorum.Yöneticilerden Olumlu Olumsuz Yorumlarını Bekliyorum.

Böyle Yapan Kişinin Tanıtım Yaptıgı Hesabıyla Beraber Ban Atılsın Bn Çok Gördüm Şikayet Ettim Yöneticilere Moderatörlere Bildirdim Konuları Kapandı Ban Yediler Ama Yinede Önlerine Geçilmiyor Bence Sadece Tm Üyeler Sadece Mesaj Yazabilsin Tm Olmayan Yazamasın.

Böyle Yapan Kişinin Tanıtım Yaptıgı Hesabıyla Beraber Ban Atılsın Bn Çok Gördüm Şikayet Ettim Yöneticilere Moderatörlere Bildirdim Konuları Kapandı Ban Yediler Ama Yinede Önlerine Geçilmiyor Bence Sadece Tm Üyeler Sadece Mesaj Yazabilsin Tm Olmayan Yazamasın.

:005: Haklısın :005:

Zaten bölümde yeterince editör var, bölümü gayet güzel düzenliyorlar. Hem 50 mesaj sınırını getirirsek üyeler 50 mesajı tamamlamak için başka bölüme flood yapmaya başlayacaklar. Kişi konuyu açtığı hesabıyla flood yaparsa konusu direk kilitleniyor, farklı hesaplarıyla yaparsa da yöneticiler tespit ediyor bunu merak etmeyin.

zaten bölümde yeterince editör var, bölümü gayet güzel düzenliyorlar. Hem 50 mesaj sınırını getirirsek üyeler 50 mesajı tamamlamak için başka bölüme flood yapmaya başlayacaklar. Kişi konuyu açtığı hesabıyla flood yaparsa konusu direk kilitleniyor, farklı hesaplarıyla yaparsa da yöneticiler tespit ediyor bunu merak etmeyin.

:005:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri