bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Orta Dereceli Bir Server Sizce Nasıl Olmalıdır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alihan337
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 311

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar , Arkadaşlar Çok Yakında Pvp Alemine damgasını vuracak bir server açıyoruz , (5.Ekim 2011'de teslim alınıyor) . Sizlere Orta Dereceli Mükemmel Bir Server Sunmadan Önce Bu Konudaki Görüşlerinizi Öğrenmek İstiyoruz.

Bizce , Bizim İçin Birkaç Madde ;

1. 61 zırhları ve dönüşmeyen 65 silahları
2. Öğretmen G Verecek , Ruh taşıyla P Yapacaksınız ya da Metin2 TR sistemi , bk ile g yapıp , ruh taşı ile p açacaksınız.

Özellikle bu 2. maddeyi konumuza temel almak istiyorum , Sizce hangisini yapmalıyız ?

Ayrıca , Orta Dereceli Serverler için , yorumlarınızı , önerilerinizi bekliyoruz..

Bence silahlar dönüşebilsin, fakat abarti değil. Level sınırı 250 yapın. 30 levelden başlatın. Dropları %500 yapın. Npclerde çelik mutlaka bulunsun. Yoksa server zor servere dönüşür. 65 silahlarıda npcde bulunsun. Fakat belirli bir fiyatta ;) Benim önerim bu. Sen nasıl düşünürsün bilemem.

Kolay gelsin.

Bence silahlar dönüşebilsin, fakat abarti değil. Level sınırı 250 yapın. 30 levelden başlatın. Dropları %500 yapın. Npclerde çelik mutlaka bulunsun. Yoksa server zor servere dönüşür. 65 silahlarıda npcde bulunsun. Fakat belirli bir fiyatta ;) Benim önerim bu. Sen nasıl düşünürsün bilemem.

Kolay gelsin.

Aslında , senin düşündüklerinle aynı fikirdeyim . silahlar ilk ay 3.dönüşümle devam edecek , ihtiyaca göre 4.dönüşümleri ekleyebilirim. Dropları %1000 yapmayı düşünüyorum ilk ay sonra çekicem dropları. git gide zorlaştırıcam bir nevi. çelikleri ilk başta eklesem mi eklemesem mi eklersem + kaç ekliyim kaça ekliyim diye düşünmüuyorda değilim açıkçası

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri