Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Herşey Trabzon İçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 256

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fırtına'nın orta sahadaki maestrosu Didier Zokora "Kendime değil, takımım için oynarım" diye konuştu
Bireysel hareket etmiyorum
Sevilla'dan sezon başında transfer edilen ve kısa sürede Trabzonspor'un değişmez bir parçası haline gelen Didier Zokora, Futbol Federasyonu'nun Tam Saha dergisine önemli açıklamalarda bulundu. Takımın hem beyni, hem ruhu gibi oynayan Fildişili yıldız, sahadaki mücadelesini küçük yaşta edindiği bir futbol ilkesine bağlıyor. Zokora, kariyerinin hiçbir döneminde bireysel hareket etmediğini belirterek, "Kendime değil, her zaman takım için oynarım. Bu Trabzon için de geçerli" dedi.

Köfte ve pideyi çok sevdim
Trabzon kentine kısa sürede uyum sağladığını ifade eden Zokora, "Atmosfer benim için uygun. Yemekler mükemmel. Pide ve köfteyi çok seviyorum. Londra ve Sevilla'dan sonra buradaki trafik de beni çok rahatlattı" dedi. Takımda iletişimini İngilizce bilen, çalışan ve futbolcu arkadaşlarıyla giderdiğini kaydeden yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi için ise "İkinci tur için umutluyuz" dedi. Zokora, röportajın bir bölümünde Şenol Güneş'in kendisine güvenmesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri