HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yarın kurmaya başlayacağım yardımcı olur musun bana takıldığım ve zorlandığım yerlerde ? forum üzerinden de olur ama tercihim skype-tw-ts teşekkürler şimdiden
Yhaa Bana Yardımcı OlabiLecek kimSe yokmu ''Certification'' Bu Ve ''GlobalManager'' Hata Veriyor Ve FrameNetWork 2.0 Yükleyemiyorum Lütfen Yardımcı Olun...
www. facebook. com / depresif.okanii Adresine Mesaj Atınız...
www. facebook. com / depresif.okanii Adresine Mesaj Atınız...
Eline sağlık kardeşim bide yavaş yapmısın çekmisin widou bunuda yapamayana yuh derim ben sadece bazı widoularda çok hızlı geçiriyor hemnde next tamam dyor sen braz bklyorsun bakın diye .
eline sağlık kardeşim
eline sağlık kardeşimKuranlar eklesinler
SrO PvP Serverinizi ekleyebilir ve server tanıtımı yaparak online player sayınızı artırabilirsiniz.. sitemizde yayınlanan anlık player sayıları 3 dakika arayla güncellenmektedir.. Anlık online player sayıları ilgili serverden otomatik olarak çekilmektedir.. Gerçek sayılardır..
SrO PvP Serverinizi ekleyebilir ve server tanıtımı yaparak online player sayınızı artırabilirsiniz.. sitemizde yayınlanan anlık player sayıları 3 dakika arayla güncellenmektedir.. Anlık online player sayıları ilgili serverden otomatik olarak çekilmektedir.. Gerçek sayılardır..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)