NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

''Doping kullanımını düşürdük''

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

backtoback

Level 19
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
21 Tem 2009
Konular
2,390
Mesajlar
14,513
Reaksiyon Skoru
686
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
280
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hadimoğlu, yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bu yana sporcuları dopingten uzak tutabilmek için en yüksek düzeyde çaba harcadıklarını kaydetti. Hadimoğlu, ''Federasyonumuzun ulusal sporcuları arasında doping kullanımı yok denecek kadar çok küçük oranlara düşmüştür. Bu kapsamda sporcuların doping yaptığı tespit edilirse hiç bir suretle ulusal takımlarımızda yer alamayacak. Ayrıca gerekli cezaya çarptırılmak üzere federasyonumuz disiplin kuruluna da verilecektir'' dedi.

Doping kullanımını azaltmak amacıyla birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Hadimoğlu, ''Federasyon bünyesinde hemen hemen her etkinliğimizde yaptığımız 'doping kullanımı ve zararları seminerleri' ile antrenörlük kurslarına koyduğumuz 'Doping dersleri' sayesinde sporcularımızı bilgilendirdik'' diye konuştu.

-KISITLI İMKANLARA RAĞMEN...-
Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Hadimoğlu, kısıtlı bütçelerine rağmen uluslararası yarışmalarda 2009 yılında üst üste başarılı sonuçlara imza attıklarını söyledi.

Yurt dışında yaşayan Türk sporcuları Türkiye adına yarıştırmak amacıyla girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Hadimoğlu, ''Başka ülkeler adına uluslararası yarışmalara katılan sporcularımızın çabalarımız sonucunda 2010 yılından itibaren yeniden bayrağımız altına alınması ve ülkemiz adına bu yarışmalara katılacak olmaları federasyonumuz ve ülkemiz adına gurur verici bir olaydır'' diye konuştu.

-''ÖNEMLİ ŞAMPİYONALAR ÜLKEMİZDE DÜZENLENECEK''-
Başkan Hadimoğlu, gelecek 2 yıl içerisinde Türkiye'de önemli uluslararası organizasyonların düzenleneceğini belirtti.

Hadimoğlu, ''Ülkemiz 2011 yılında düzenlenecek Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Ayrıca vücut geliştirme branşında da 2010 Dünya Gençler ve Masterler Şampiyonası Türkiye'de düzenlenecek'' ifadelerini kullandı.

Uluslararası yarışmalarda üstün başarı sağlayan sporculara federasyon olarak ilk kez ödüllendirdiklerini kaydeden Ahmet Hadimoğlu, ''Federasyon aracılığıyla başlatılan ve maddi yardım niteliği taşıyan ödül verme sistemi de 2009 senesinden itibaren başlatılması da sporcuyu desteklemek amacını taşıyan ilklerdendir'' dedi.

-''EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ''-
Federasyon olarak eğitime çok önem verdiklerini de ifade eden Ahmet Hadimoğlu, sporcu başarılarının sürekliliğini sağlamak amacıyla Türkiye'nin her bölgesinde eğitim merkezleri kurmayı planladıklarını kaydetti.

Temel işleri ve ana hedeflerinin bu olduğunu vurgulayan Hadimoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
''Antrenörlerimizin ve sporcularımızın eğitim sorunları ancak böyle sağlıklı bir alt yapı içerisinde çözülecektir. Bu noktadan hareketle antrenör yetiştirme kurslarına ayrı bir önem ve ağırlık vermekteyiz. Federasyonumuz spor dallarının gelişmesi, bu işin bilgi ve yeterli donanımla yapılıp sürdürülmesi için şu anda hepimiz seferber olmuş durumdayız.''
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst