HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ülkesi Kamerun'da yayınlanacak bir reklam için önce saçlarını, ardından da sakallarını sarıya boyatan Rigobert Song'un yeni imajı sınıfta kaldı.
Takım arkadaşlarından pek onay alamayan deneyimli futbolcunun imajı konusunda internet sitelerindeki yorumların da büyük bölümü eleştirel nitelikte.
Song için internette dolaşan yorumlardan bazıları şöyle:
- Şahsen futbolculara bu tür imajları yakıştıramıyorum. Sanki Reggea/Jazz/Rock sanatçısı gibi olmuş.
- Umarım akşam Trabzonspor sokaklarında Song`a rastlamam. Yoksa kalpten giderim...
- Üzerinde Trabzonspor forması olmasa hayatta tanıyamazdım.
- İnsan gece görse bayılır. Bu haliyle reklam filminde değil Amerikan korku filminde oynasın.
- Korku filmindeki "Predator" karakterine benzemiş.
Takım arkadaşlarından pek onay alamayan deneyimli futbolcunun imajı konusunda internet sitelerindeki yorumların da büyük bölümü eleştirel nitelikte.
Song için internette dolaşan yorumlardan bazıları şöyle:
- Şahsen futbolculara bu tür imajları yakıştıramıyorum. Sanki Reggea/Jazz/Rock sanatçısı gibi olmuş.
- Umarım akşam Trabzonspor sokaklarında Song`a rastlamam. Yoksa kalpten giderim...
- Üzerinde Trabzonspor forması olmasa hayatta tanıyamazdım.
- İnsan gece görse bayılır. Bu haliyle reklam filminde değil Amerikan korku filminde oynasın.
- Korku filmindeki "Predator" karakterine benzemiş.