Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Resim bir ufo resmi yüzde yüz human beings design. Yani uzaylılar dizayn etmişte bizde fotoğrafını çekmişiz olayı yok. Sabah gazetesini okuyordum Rusyanın 5 yıllık ufo yapımı projesini onayladığına dair haber çarptı gözüme sonra bilim kurgu filmlerinden fırlamışcasına bir fikir geldi aklıma. Uzaylılar aslında wait for it
bizleriz. Yani gün geçtikçe insanoğlu yeni şeyler keşfediyor. Uzaylı olma yolculuğu ilk başta aracıyla başlamış olacak. Sonra insan DNA sıyla oynanacak sonra Avatar ve ET karışımı bir insanoğlu dünyaya gelecek. Yani biz evrim geçiricez ya da mutasyona uğrayacağız artık hangisini seçerseniz ve bir süre sonra zamanda yolculuk edebileceğimiz bir alet icat edeceğiz. Sonra Mutasyona uğramış halimizle ve araçlarımızla geçmişe yolculuk yapacağız ve şu anki bizler gelecekteki bizleri görüp "ufo gördüm... uzaylı gördüm...benimle irtibat kurdu... kafama taş attı" gibisinden cümleler kuruyor olacağız. Yalnızca bu resme ve insanoğlunun gelişme sürecine bakacak olursanız sizde de senaryo mantıklı değil mi?? SONUÇ UZAYLILAR BİZLERİZ!!
Alıntıdır..
bizleriz. Yani gün geçtikçe insanoğlu yeni şeyler keşfediyor. Uzaylı olma yolculuğu ilk başta aracıyla başlamış olacak. Sonra insan DNA sıyla oynanacak sonra Avatar ve ET karışımı bir insanoğlu dünyaya gelecek. Yani biz evrim geçiricez ya da mutasyona uğrayacağız artık hangisini seçerseniz ve bir süre sonra zamanda yolculuk edebileceğimiz bir alet icat edeceğiz. Sonra Mutasyona uğramış halimizle ve araçlarımızla geçmişe yolculuk yapacağız ve şu anki bizler gelecekteki bizleri görüp "ufo gördüm... uzaylı gördüm...benimle irtibat kurdu... kafama taş attı" gibisinden cümleler kuruyor olacağız. Yalnızca bu resme ve insanoğlunun gelişme sürecine bakacak olursanız sizde de senaryo mantıklı değil mi?? SONUÇ UZAYLILAR BİZLERİZ!!
Alıntıdır..
Paylaşımınız için teşekkürler
Rusya'nın UFO projesinden haberim var uzun zamandır.Zaten onların amacı insanları Dünya dışı zeki yaşam gerçeğinden uzaklaştırmak
Lakin ayırt etmek çok basit.Bunu bizzat yazdığım iki makalem açıklıyor 
1. makalem
2. makalem
1. makalede bizim olması gereken teknolojiden en az 50 yıl geri olduğumuzu bahsetmiştim,2. makalede ise insan yapımı araçlarla Dünya dışı araçların farkından bahsetmiştim.Özet olarak,şu anki teknolojiyle çok rahat ayırt edilen cisimler yapılabiliyor
Tekrardan teşekkürler,konunun açılması güzel oldu 
Rusya'nın UFO projesinden haberim var uzun zamandır.Zaten onların amacı insanları Dünya dışı zeki yaşam gerçeğinden uzaklaştırmak
1. makalem
2. makalem
1. makalede bizim olması gereken teknolojiden en az 50 yıl geri olduğumuzu bahsetmiştim,2. makalede ise insan yapımı araçlarla Dünya dışı araçların farkından bahsetmiştim.Özet olarak,şu anki teknolojiyle çok rahat ayırt edilen cisimler yapılabiliyor
Tekrardan teşekkürler,konunun açılması güzel oldu 
Ama aklımı kurcalayan bişeyler var koskocaman uzay içinde sadece biz mi varız ?
Vee uzaylılara da inanıyorum eminimki onlarda bizi bilmiyorlardır ..
Vee uzaylılara da inanıyorum eminimki onlarda bizi bilmiyorlardır ..
Paylaşımınız için teşekkürlerRusya'nın UFO projesinden haberim var uzun zamandır.Zaten onların amacı insanları Dünya dışı zeki yaşam gerçeğinden uzaklaştırmak
1. makalem
2. makalem
1. makalede bizim olması gereken teknolojiden en az 50 yıl geri olduğumuzu bahsetmiştim,2. makalede ise insan yapımı araçlarla Dünya dışı araçların farkından bahsetmiştim.Özet olarak,şu anki teknolojiyle çok rahat ayırt edilen cisimler yapılabiliyorTekrardan teşekkürler,konunun açılması güzel oldu
![]()
Yazılarınızı okumuştum oldukça etkileyiciydi. :ka19:
Bu konuyu görünce de anlatılış tarzı hoşuma gitti renk olur diye düşündüm.
Muhakkak uzaylılar var , zaten onlara göre bizde uzaylıyız.Nasıl olsa dünyada uzayın içinde.Uzayda trilyonlarca yıldız hatta bir bu kadar da gökada var.
Bu kadar ihtimalde bizden başka yaşayan canlıların yaşama ihtimali çok düşük değil
Bu kadar ihtimalde bizden başka yaşayan canlıların yaşama ihtimali çok düşük değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)