- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
WenomHunter ADLI KAREKTER +9 GUN ISIGI BICAGIMI CALDI 10 YARI 12 CEVIKLIK 5 KRTIK 10 SURAYA KARSI GUCLU 20 ORKLARA KARSI GUCLU +5 KAREKTER TASLIYDI.LUTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ COK MAGDUR DURUMDAYIM.
WenomHunter nıcklı karektere kımse guvenmesın ıtem alıs vrısı yapmasın.!
BOLE YAPIYORLAR SIZDE HIC BISI YAPMIYOSNUZ [GM] SIZDE BISILER YAPINKI BU YAPTIKLARI YANLARINDA KAR OLARAK KALMSIN BIZIM SUCUMUZ NEY ? OKDAR EMEK HARCIYALIM UGRASALIM YAPALIM BISILER SONRA HIRSIZIN TEKI GELSIN SOYSUN BOLE YAPARAK YANI HC BISI YAPMIYARAK SADECE OYUNCU KAYBEDIYOSUNUZ HER GECE GUN BU HIRSIZLIK YUZUNDEN KAC KISI OYUNU BIRAKIYOR.BU GIDISLE BIYERE GELEMZSINIZ...!
WenomHunter nıcklı karektere kımse guvenmesın ıtem alıs vrısı yapmasın.!
BOLE YAPIYORLAR SIZDE HIC BISI YAPMIYOSNUZ [GM] SIZDE BISILER YAPINKI BU YAPTIKLARI YANLARINDA KAR OLARAK KALMSIN BIZIM SUCUMUZ NEY ? OKDAR EMEK HARCIYALIM UGRASALIM YAPALIM BISILER SONRA HIRSIZIN TEKI GELSIN SOYSUN BOLE YAPARAK YANI HC BISI YAPMIYARAK SADECE OYUNCU KAYBEDIYOSUNUZ HER GECE GUN BU HIRSIZLIK YUZUNDEN KAC KISI OYUNU BIRAKIYOR.BU GIDISLE BIYERE GELEMZSINIZ...!
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gm yi savunmuyorum ama gm nin suçu ney?adama vermeseydin sende gün ışığını.bu oyunda kimseye güvenmiceksin ne yani o adama item verdin diye gm napsın?o senin suçun oyundaki hırsızları polisemi söylesin 

- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben vermedım adam carıma gırıyor alıyor bunu nası yapıyor onu soruyorum ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...