Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bugda kaldım diyenler içeri ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leonmert12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
w w w . m m o m t 2 . c o m buraya girinde bütün gün bildiiniz halde sehrin ortasında karakter atarak yada ısınlayıcılardan sehire ısınlanarak bugda kalmanız hakkında yazıyı okuyun tr0j3n18 süpersin çok iyi yazmışsın eyw ben açılana kadar beklicem bu bugda kalan tavuk beyinlilerde eşşek gibi beklesin ;)::ka19:cool: ooohhh cok iyi oldu adam bugda kalıyo res gelio yine bugda kalıo ulan 2 res gelince hala bug daysan sen bu oyunu oynama :m08::D neyse süper olmuş ...

hahaha dogru demisin kardes bide gm kardesimiz su sura seyis olayını daha gzl yapsa iyi oalcak ne zamanlar geliyo gidiyo hiç denk gelmedi 1 haftadır 1 at alıcam alamıyorum 96 lwlim :D

kardeş bu yeni pack gelince belki koyarlar bilmiorum bide pelerin minishoptan kalktı ya nerden bulucaz pelerini sitede varmı ep le almak için ?:(

bide şu oyunu bıraktım güle gle fln diyenler varya sinir oluyorum gidersen git bizene çok ta tınn çokta fifi çokta lülü ya adam gelmiş "sonunda oyunu bıraktırdınız" :D sen olmasan hiç bişi yapamicaz ztn :D alla alla ama oyun kapanınca küfür ederler mesela HEKTOR un sahibi ;) gibi densizler oyun acıldımı kuzu olurlar oyuna girerler hani bırakmıştın ???? :D emin0808 midir nedir sen o kadar küfür ettikten sonra bu oyuna girersen DÜNYANIN EN YÜZSÜN YARATIGISIN diyorm iyi forumlarr ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri