Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adım: ugur kaan
Yaşım: 17
Nereli olduğum: Kastamonu/Tosya
Nerde Yaşıyorum: İstanbul
Hangi takımlı olduğum:FENERBAHÇE
Biraz geç oldu demek istiyecegim ama diyemeyecegim bayagı bir geç oldu
, lise 3 e gidiyorum Anadolu Teknik Lisesinde Bilgisayar bölümü okuyorum , en sevdigim oyunlar olarak , airrivals , darkorbit , hileler ortaya çıkmadan önce wolfteam de vardı , günümün çogunu pc başında geçiriyorum ama sırf oyunla ilgilenmiyorum , bilgisayar bölümü okudugum için okulda gördüklerimi evde deneyerek geliştirmek ve daha iyi ögrenmek için çabalıyorum yani kısacası , " Vatanı ve Milletinden Sorumlu, Duyarlı Bir Vatandaş. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA uyan vede Vazgeçilmez Bir FENERBAHÇE Taraftarı.. " aklıma daha başka birşey gelmedi sormak istediginiz birşey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz
Turkmmo Profilim
Turkmmo'nun En Büyük FENERBAHÇE SOSYAL GRUBU TIKLA KATIL.!
TüM Paylaşımlarım Yorum At Rep Kazan
TIKLA BU GENCE REP VER
Yaşım: 17
Nereli olduğum: Kastamonu/Tosya
Nerde Yaşıyorum: İstanbul
Hangi takımlı olduğum:FENERBAHÇE
Biraz geç oldu demek istiyecegim ama diyemeyecegim bayagı bir geç oldu
, lise 3 e gidiyorum Anadolu Teknik Lisesinde Bilgisayar bölümü okuyorum , en sevdigim oyunlar olarak , airrivals , darkorbit , hileler ortaya çıkmadan önce wolfteam de vardı , günümün çogunu pc başında geçiriyorum ama sırf oyunla ilgilenmiyorum , bilgisayar bölümü okudugum için okulda gördüklerimi evde deneyerek geliştirmek ve daha iyi ögrenmek için çabalıyorum yani kısacası , " Vatanı ve Milletinden Sorumlu, Duyarlı Bir Vatandaş. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA uyan vede Vazgeçilmez Bir FENERBAHÇE Taraftarı.. " aklıma daha başka birşey gelmedi sormak istediginiz birşey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz
Turkmmo Profilim
Turkmmo'nun En Büyük FENERBAHÇE SOSYAL GRUBU TIKLA KATIL.!
TüM Paylaşımlarım Yorum At Rep Kazan

TIKLA BU GENCE REP VER
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tanıştığımızı Sevindim
Hoşgeldin, iyi forumlar.