Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

[TL]TRoJeN18 ağabeyime...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 44has
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 624

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abicim sen o küfür edenleri kafana takma,sabırsız insanlar her zaman kaybeder ben bu oyun ile yani sizin pvp niz ile oyun daha önce kapanıp tekrar açıldığında tanıştım ve sadece 3 gün oynadım ve oyun sunucu yoğunluğu ile oyundan atma sorunu olduğundan dolayı kapandı ve oynayamıyorum.Şimdi ben oyunu oynayamıyorum diye illa size küfür mü etmem lazım hayır kesinlikle benim şahsiyetime ve kişiliğime uymaz küfür etmek sizi en içten dileklerim ile kutluyorum her türlü sorunu çözüp bize ter temiz bir oyun kurduğunuz için teşekkür ediyorum.Son bir kelime küfür edenler (onlar kendilerini biliyor) küfür edenler sadece kendi acizliklerini gösteriyorOnu da söyleyeyim.

BİZE BÖYLE BİR OYUN SUNDUĞU İÇİN TAKIM LİDERİ [TL]TRoJeN18 AĞABEYİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.

SAYGI İLE SELAMLIYORUM.

Aynen kardeş bende yani yaşlarını merak ediyorum gerçekten bu sövenlerin.%90'ı ilkokul çocuğu olduğunada eminim diyebilirim hatta.Oyun açılsa bana ne açılmasa ne açılırsa oynarım açılmasada başka oyunları oynar hayatıma bakarım.Oyunsuz yaşayamıyorlar arkadaş inanamıyorum gerçekten.

Aynen kardeş bende yani yaşlarını merak ediyorum gerçekten bu sövenlerin.%90'ı ilkokul çocuğu olduğunada eminim diyebilirim hatta.Oyun açılsa bana ne açılmasa ne açılırsa oynarım açılmasada başka oyunları oynar hayatıma bakarım.Oyunsuz yaşayamıyorlar arkadaş inanamıyorum gerçekten.

Bende ilkokul son sınıf öğrenciyim.

Akıl yaşta değil Baştadır.!
Zaman İnsanları değil ARMUTLARI olgunlaştırır.!
İnsanları Yaşadıkları Olaylar Olgunlaştırır.!

Ben sana bişey demiyorumki ben senin yaşında bu oyunlara başladım ve hiç bir zaman sövmemişimdir kimseye bi oyun için değermi anlamıyorum gerçekten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri