Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bunu Bile Parayla Yapıyorsunuz Bizde Bayilik Arıyoruz Ama Sunucu Fln İstemiyoruz Ysmiz Çıkana Kadar Bayilik Arıyorz Tanıtım Yapabilmek İçin
Ys Belgesi Almak Kolay Değil Genç , Adamın Bayiliğini Alıyorsun Yanlış Bir Durumda Adama yansıyor Yani Tabiki Karşılık Olacak.
Elbet Karşılıksız Verenlerde Vardır.
HayırLı SatısLar..
teşekkürler..
Bayilikte , Kurulum , Koşullar nelerdir acaba ? İletişime geçelim.?
en az 5sunucu almalısınız.
kurulum bizden hazır müşteriye teslim halinde.
Bunu Bile Parayla Yapıyorsunuz Bizde Bayilik Arıyoruz Ama Sunucu Fln İstemiyoruz Ysmiz Çıkana Kadar Bayilik Arıyorz Tanıtım Yapabilmek İçin
hocam alıyorsanız alın almıyorsanız canınız sağolsun

Her senin gibi ys'miz çıkana kadar ücretsiz bayımız ol diyene adamlar bayilik yapsaydı :O

Gözünüzü seveyim bırakın artık bu yalan dolanı,
Neymiş efendim devr alınmış,
Neymiş efendim şu
Kanıtlayabiliceğin bir makale var mı kardeşim devr işlemine dair ?
Tib 'e giriyorsan listeye bakıyorsun aa şu domain düşmüş hemen alalım/regliyelim,
Ys miz var hahaha bu mudur yani ?
Biz belge başvurusu için 1.5 ay beklemişken adamlar düşmüş domain 'i reglemek için 30 sn bekliyorlar.
Yazık ki ne yazık.
Kanıtlayamayacağın şeyler hakkında bilgi yayınlama kardeşim.
Neymiş efendim şu
Tib 'e giriyorsan listeye bakıyorsun aa şu domain düşmüş hemen alalım/regliyelim,
Biz belge başvurusu için 1.5 ay beklemişken adamlar düşmüş domain 'i reglemek için 30 sn bekliyorlar.
Yazık ki ne yazık.
Gözünüzü seveyim bırakın artık bu yalan dolanı,
Neymiş efendim şu
Yazık ki ne yazık.
Bunun için gerekli bilgileri ilettim tibe aradım tek tek kontrol edecekler yeni reglenen düşmüş niyetine alınıp yslerini kullanan domainler ve domain sahipleri hakkında gerekli işlemleri yapacaklarmış"mış.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...