noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Minecraft Tanıtım Rehberi

Wizardry

Level 2
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Minecraft Tanıtım Rehberi

Minecraft nedir?
Minecraft, sizi 8 bitlik bir dünyaya taşıyan bloklardan oluşturarak hayal gücünüzle yarattıgınız çeşitli yapıtlardır.

Minecraft nasıl oynanır?
Minecraft oynamak için ilk önce ( ) sitesinden oyunu indirmeniz ve javayı kurmanız gerekiyor ( )

Minecraft nasıl multiplayer oynanır?
Minecraft adlı oyunu multiplayer şekilde oynamanız için ilk önce ( ) adresindeki 'Minecraft_Server.exe' isimli uygulamayı indirip kurmanız gerekmektedir. Sahip oldugunuz minecraft sürümünün beta serverlarına katılmak için 'Tunngle' programına ihtiyacınız vardır. ( ) programı yükledikten sonra tunngle programından Free Account sahibi olmanız gerekmektedir. Hesap aldıktan sonra tunngle programına girerek sol üst köşedeki arama yerine 'Minecraft' yazıp aratarak cıkan odalardan birine girebilirsiniz.

- Minecraft oyun odalarından nasıl ip adres alabilirim?
Minecraft oyun odalarında genellikle 5 dakikada bir ip bulunduran siteler otomatik duyuru geçilir. Daha sonra sahip oldugunuz ip adresini 'minecraft.exe'yi calıstırarak multiplayer kısmına yazarak oyuna girersiniz.

Önemli bir konudan bahsetmeyi unuttum afedersiniz. Minecraft oyununda gece olunca creeper, skeleton, ghost vs. canavarlar cıkmaktadır eger oynadıgınız serverda damage mod kapalı ise zarar görebilir, envanterinizdeki eşyaları kaybedebilirsiniz. Eger damage mod acık ise, hiç bir zarar görmeden oyununuza devam edersiniz.

Minecraftta nasıl yönetici olurum?
Minecraftta yönetici olabilmek için oynadıgınız serverın kurucusu 'op list yani yaygın adla gm list e adınızı veya ip adresinizi yazarak en basit yöntemle oyun içerisinde /op [oyuncu nick] yazarak ta sizi yetkili yapabilir.'

Birazda konumuzu görselleştirelim :)

Oyunun içeriğine dair bir örnek :

Konumu okudugunuz için size teşekkürü bir borç bilirim herkese iyi forumlar.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konuyu tamamen okuyup bir yorum yaparsanız cok memnun olurum arkadaslar :)

Herşey iyi hoşta , bu Görüntü berbat , çeşitli Texture packler var onları kullanırsanız görüntüde gerçekten çok büyük bir değişik olabilir.

Ben bu resimleri zaten internet üzerinden uploadladım bendeki sürümden degil. Bendeki sürümde x256 HD texturepack li.

Hemen texture pack eklenmiş halini de atayım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri