darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

içeri yetkililer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa80825
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Elden Ele geçirtiyom ben sen gibileri arasırada elden ele gercirtirken sen gibileriNEDE ELİYOM Tabi elete elete elete farkında bile değilsin napalım yapacak bişi yok alışmısın normal sen için Ona bişi diyemem:rolleyes:

Farkındaysan her zaman tek savaşmak tercihim kırmızılar dostum çok ama sunuda unutmayın 100-23 bunu başarmak için sizin çooook ugraşmanız gerekio ayrıca sizin gibi degilim kimi hacker kiminin yag çekmekten başka bişeye yaramayan 1 editi olsun alinin gözdesi olan lardan sizin aranızda tek kişiye saygı duyarım J3ellaShaman geri kalanınız hepiniz birbirinizden betersiniz reziliklerinizi yüzlerinize vursam ne yer ne gök alır ama siz o yüzle bile konusa biliyosunuz

Ayrıca konu ben degil ss ap ayrı yerlere çekerek konuyu dagitma bi hatanızı örtim derken başkasını ortaya vurmayın

la bunlar adam mı ki salla mustafa ya
ama lafı iyi gomuşun bunlara oturmuş resmen kapak :D
olm tolga malı geçiyo kend çarından edemiyo yan çarıyla kfüür ediyor
adresimi telefonumu isityor
yüregin war normal çarınla iste la anında veriym antepe gelecekmiş
gel de diri çıkablior musun brudan görüym seni
girişn olur çıkışın olmas!!!!

dayak hayvana laf insana söylenir bunlar gibisine ne yapılır bilmiyorum dövsem hayvanlara hakaret laf anlatsam bize hakaret çabalıyolar işte bizde egitmeye çalişiyoruz napalım elden bu kadar geliyo balta girmemiş ormandan alırsan yontunmamıs odunu usta olmadan ne kadar yonta bilirsen bizde bunları o kadar yonta bildik arkadaşlar k.b usta degiliz bizim elimizden gelen bu kadar arkadaşları idare edelim k.b yın :DDDDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri