HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ama Bakın Şu adamLarın Yerinden Düşünün Biraz Siz oLsanız Ne Yapardınız??
Evet arkadaslar server gine bakıma alınmıs ama bunlar bizim haha iyi bir oyun sure bilmemiz icin!! (bunu ztn herkez biliyor)Ve Server güzel bircok pvp de oynadım (çoğu çin) ama bunun gibi pvp oynamadım ben (şahsi düsüncemdir)ki boyle düsünen bircok insan olduğunu düsünüyorum arkadaslar acnak kimi kendini bilmez kisiler hakaret ediyor yaw olmaz ama gm ler tl ler yoldan cıkıcak ozaman yaptıklarınıza pisman olacaksınız ama nafile geln bu guzel server kapanmadan bu ise dur diyelim Herkeze karsı saygılı olalım birbirimizikırmayalım herseyden once kardeslik onemli
demis bi arkadasımız san diyorum bende sen item alsan kendine geri zekalımı diyeceksin neyazıkki baskalarını anlamıyorsun herkezin kendi iradesi var herkezde kullanmayı bilir sen kendini yorma.....yha akilli olan zaten bi oyun için para harcamaz kardesim
Son düzenleme:
yha akilli olan zaten bi oyun için para harcamaz kardesim
Herkes senin gibi düşünürse bu adminler sunucu giderlerini nasıl karşılıcak emin ol para verenler olmasa bir pvp server uzun soluklu olmaz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)