emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Yenİ vps server'ima [gm] ariyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkcell34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 186
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pvp den ziyade 2007 yılından beridir metin2 içindeyim ilk 2007 sıralamaları içindeydim daha sonra yakamoza geçtim hala devam etmekteyim kimsenin buna inanmak gibi bir zorunluluğu yok onun için şimdiden hadiordan yalan kanıtla gibi yorumlar yapılmasın gerekirse konuyu açan arkadaşa gerekli kanıtları sunabilirim . 2010 a kadar olan süreçte metin2 ile ilgili konuları artık avucumuzun içi gibi bilir hale geldik. tr takımından da muhattap oldugumu görewliller oldu tabi bu muhattap olurken oyunla ilgili yardım aldım anlamına gelmesin sadece oyunun işleyişi bakımından gereklibilgilere sahibim aslında anlatacak çok şey var yang satışları yüzünden piyasa çok kötü bi durumda benimde metin2 ye werecek param war ama bence bi oyuna bu kadar aşırı para yatıralamaz pvp oyanmayı tercih ediyorum oynuyorumda artık oynamayı geçtim arkadaşımızın açtığı serverde arkadaşlara yardımcı olmak beni daha çok mutlu edceğini düşünüyorum eğer arkadaşımız da uygun görürse severek bu görevi bütün pvp sevenler için en iyişekilde yerine getirmek isteriz ayrıca arkadaşların bazıları 10 kez ya da 30 kez gm lik yaptıgını söylülyor önemli olan bu bir pvp de olsa görevini saygı ve sevgi çerçevesinde yerine getirmektir pvp de kendi serveriniikurup gm olabilirsiniz bu çok basit bi durum dedigim gibi öenmli olan oyunculara pvp de olsa hizmeti en iyi şekilde yapmak en doğrusu olur.. iyi forumlar iyi oyunlar

Son düzenleme:
sLm gm lik adayıyım kendi sw mi kurdum berki bliyorunuzdur Limon MT2 DİE Bn bu vps ye adayımsaygılarmlaa msn adresimi werim :Mr.T_Korkmaz@windowslive.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri