HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Düşündüm Taşındım Türkçe Pack Yaptım Ve oyun Tamamen Türkçe oldu. Hamachi Sw'leri olanlar. Hazır packınız Burda OO YEEESSS
Beyler Bir teşekkür yada +rep Yeterli
Bu packı kullanırken eğer Log hatası gibi hatalar alıyorsanız şunu indirin bütün hata packı içinde :
KENDİ UPLOADIM'DIR asla silmem arkadaşlar.
ŞİMDİDE TÜRKÇE YAPTIĞIM OYUNU TÜRKÇELEŞTİRDİĞİM NPC VE BOSSLAR DAHİL Pack işte burdaaa.
Türkçe Pack Rar Link Hotfiledendir Sağlam Ve virüssüzdür pack Kimseye yalan borcum yok :
Packtaki Özellik: Herşey Türkçedir Bi kaç Npc Fazladır. P Ve G npc Vardır. Bazı Npcleri Kodla çıkarırsanız Görürsünüz.
<Ve GM LOGOSU Değişiktir.
<Daha Sayamadığım Birçok Özellik olabilir.
YALOVA MERKEZ GİREMEZ HERKEZ!!!!!!!!!!! İyi günler.
Beyler Bir teşekkür yada +rep Yeterli
Bu packı kullanırken eğer Log hatası gibi hatalar alıyorsanız şunu indirin bütün hata packı içinde :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KENDİ UPLOADIM'DIR asla silmem arkadaşlar.
ŞİMDİDE TÜRKÇE YAPTIĞIM OYUNU TÜRKÇELEŞTİRDİĞİM NPC VE BOSSLAR DAHİL Pack işte burdaaa.
Türkçe Pack Rar Link Hotfiledendir Sağlam Ve virüssüzdür pack Kimseye yalan borcum yok :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Packtaki Özellik: Herşey Türkçedir Bi kaç Npc Fazladır. P Ve G npc Vardır. Bazı Npcleri Kodla çıkarırsanız Görürsünüz.
<Ve GM LOGOSU Değişiktir.
<Daha Sayamadığım Birçok Özellik olabilir.
YALOVA MERKEZ GİREMEZ HERKEZ!!!!!!!!!!! İyi günler.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.
yazısı geliyor lütfen linki yenileyiniz ihtiyacım var
yazısı geliyor lütfen linki yenileyiniz ihtiyacım var
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)