Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayfada Geçirdiğiniz Süre:
megaupload veya youtue gibi sitelere gıremeyenler ıcın paylasıyorum cok ıstek oldu
yapacağımız sadece internet ıp adresimizi türk değilde yabancı ıp adresi olarak kaydedip türk ıp lerine yasak olan sitelere girebilmemzi sağlayacaktır öncelikle;
Maxicep.com - youtube ve açılmayan tüm yabancı sitelere sorunsuza girme programsız...(resimli anlatım) ağ bağlantılarıma giryoruz ve ağ bağlantılarımı görüntüle dedikten sonra kullandığınız ağ bağlantısını seçip aşağıdaki işlemleri yapalım...
arakdaslar en son resımdekı ayarları
4.2.2.1
4.2.2.2
olarakta ayarlayabılırsınız
KURULUM VİDEOSU:
700 MB.LIK SERVER FİLES İÇİN
Metin2 PvP KuRmaK
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar exe sifresi :
mcncc.com kucuk harfle
+Rep Emege Saygı
megaupload veya youtue gibi sitelere gıremeyenler ıcın paylasıyorum cok ıstek oldu
yapacağımız sadece internet ıp adresimizi türk değilde yabancı ıp adresi olarak kaydedip türk ıp lerine yasak olan sitelere girebilmemzi sağlayacaktır öncelikle;
Maxicep.com - youtube ve açılmayan tüm yabancı sitelere sorunsuza girme programsız...(resimli anlatım) ağ bağlantılarıma giryoruz ve ağ bağlantılarımı görüntüle dedikten sonra kullandığınız ağ bağlantısını seçip aşağıdaki işlemleri yapalım...
arakdaslar en son resımdekı ayarları
4.2.2.1
4.2.2.2
olarakta ayarlayabılırsınız
KURULUM VİDEOSU:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
700 MB.LIK SERVER FİLES İÇİN
Metin2 PvP KuRmaK
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar exe sifresi :
mcncc.com kucuk harfle
+Rep Emege Saygı
Son düzenleme:
Arkadaslar 1 yorum yapmak o kadar zor değil iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Lan Vidiyoyu Bura Koy Sana +100000000000000000000 Reppppp vercem veya bana kur bi tane verimmm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)