shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Sunucu Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alican962
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 658

alican962

Level 7
TM Üye
Konular
260
Online süresi
1d 3h
Reaksiyon Skoru
341
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
198
MmoLira
2,393
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kilit

Son düzenleme:
Valla şimdilik diyebilirim, ucuz 1GB 50 Lira ve mobil ödeme geçerli şikayet bölümüne bakarsanız sunucuları hep hackleniyormuş & ticketlera cevap vermiyorlarmış

Saygılarımla ~

www.sayisalhost.com << 1GB Ram Metin2 VDS 40TL >>

Sayısal Hosdan Bişey Almam Kardeşim Almasın Bence Kimse

Arkadaşlar kesinlikle Metin2sunucu tavsiye etmiyorum işe bakın biri başka msn'yle giriyor ve bu server benim bana verin diyor bunlarda direk adama veriyor.ve ilgilenmiyorlar msn bakmıyorlar ticket bakmıyorlar Size bir paket veriyorlar onda herşeyi kendınız yapcanız 2 tane format hakkım var atmıyorlar Tavsiye kesinlikle etmem 120 lv silahlar ve zırhlar eklenmiyor gözükmüyor HAZER SOFT ALacağım herkeze Hazer Soft tavsiye ederim.

Arkadaşlar kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum ! Bu metin2sunucunun Yan firması ZİRVE HOSTİNG VE KALİTE SUNUCU buralardanda almayın Ne ticketa cevap veriyorlar nede bi sorunla ilgileniyorlar.. Kurdukları server hergece saat 3 te Bi lag giriyor aniden atıyor kapanıyor 1-2 saat sonra girilebiliyor anca ve akşama doğru saat 5 tede bu şekil oluyor adamlara yazıyorum cevap yok ben bunların kurdukları sw ye . . . . . Neyse kısaca senin bu firmalardan almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum İyi günler. !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri