Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
arkadasalr anlatımını soyluyorum ilk once verdigim dosyayı acıyorsunuz
ondan sonra icindeki nyxlauncher metin belgesini wolfteamın icine atacaksınz ondan sonra wolfteama gireceksniiz ve olduuuuuu xD
virus total
BUDA LİNK
Bİ ARKADASIMIZDAN YARARLANARAK YAPTIM AMA ALINTI MALINTI YAPTIN DEME SEN TURKMMO BEN FACEBOOK !!!!!!
ondan sonra icindeki nyxlauncher metin belgesini wolfteamın icine atacaksınz ondan sonra wolfteama gireceksniiz ve olduuuuuu xD
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virus total
BUDA LİNK
Bİ ARKADASIMIZDAN YARARLANARAK YAPTIM AMA ALINTI MALINTI YAPTIN DEME SEN TURKMMO BEN FACEBOOK !!!!!!
NyxLauncher.ini 'yi metin belgesi olarak çalıştırmış içindeki joygame anasayfa urlsini

olarak değiştirmiş anlatım yapsan herkes kendi istediği gibi site koyardı bide alıntı değildir demiş bunun için bırakta alıntı yapma yanı 1 2 link değiştirmişin hehe
NyxLauncher.ini 'yi metin belgesi olarak çalıştırmış içindeki joygame anasayfa urlsini
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.olarak değiştirmiş anlatım yapsan herkes kendi istediği gibi site koyardı bide alıntı değildir demiş bunun için bırakta alıntı yapma yanı 1 2 link değiştirmişin hehe![]()
Sende yap koy o zaman . !!!