Arkadaslar Benden Sizlere Pcnizin Sağlığı İcin TavsiyeLer
1-) Bence
2 -) Virüs Total Olmayan Konuları Lutfen İndirmeyin Pc' nizin Sağlığı İcin..Ben 1 Kere İndirmistim Hackerin Biri PC' me Baglandi .:S:S Sizinde Basınıza Qelmemesi İcin Lutfen Virüs Total Olmadığı Konuyu Es Gecin
3 - ) Arkadaslar Tarihlerinizi Gormediğiniz Videoları Veya Hackları Sakın İndirmeyin Onlar Tam Bir Düzmece TezGah...
4 - ) Turkmmo Adresindeki Hackleri FiNaL07 Onaylamadan Kesinlikle Ama Kesinlikle İndirmeyin !!!!!
5 - ) Hackları Pcnize İndirdikten Sonra Hemen Taratın Cunku Bazıları Virüs Totalları Aldatmaca Yapıolar Adamlar PCnize Virüsü Veya Trojeni Sokmak İcin Her Türlü Boku Yapıolar :S
ARkadaslar Bu Tavsiyeler Benden Size Dost Tavsiyesi...Lütfen
PCnizin Sağlığı İcin Bu Yazdıklarımı Okuyunuz Hersey Sizin İcin...
1-) Bence
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Adresten Baska Hicbir Adrese Güvenmeyiniz. Cünkü O Sayfayi 50.000 Kisi Bosa mi Beqenmis..2 -) Virüs Total Olmayan Konuları Lutfen İndirmeyin Pc' nizin Sağlığı İcin..Ben 1 Kere İndirmistim Hackerin Biri PC' me Baglandi .:S:S Sizinde Basınıza Qelmemesi İcin Lutfen Virüs Total Olmadığı Konuyu Es Gecin
3 - ) Arkadaslar Tarihlerinizi Gormediğiniz Videoları Veya Hackları Sakın İndirmeyin Onlar Tam Bir Düzmece TezGah...
4 - ) Turkmmo Adresindeki Hackleri FiNaL07 Onaylamadan Kesinlikle Ama Kesinlikle İndirmeyin !!!!!
5 - ) Hackları Pcnize İndirdikten Sonra Hemen Taratın Cunku Bazıları Virüs Totalları Aldatmaca Yapıolar Adamlar PCnize Virüsü Veya Trojeni Sokmak İcin Her Türlü Boku Yapıolar :S
ARkadaslar Bu Tavsiyeler Benden Size Dost Tavsiyesi...Lütfen
PCnizin Sağlığı İcin Bu Yazdıklarımı Okuyunuz Hersey Sizin İcin...
ben de ordan indiriyorum hep o sayfaya hayranım ama o da alıntı hep o yüzden sinir ediyor ve wts paylaşmıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)