yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

SayısalHost | Nasıl Bilirsiniz :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EKREM KURTULUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Site eksik ve çok basit hazırlanmış. Web hosting sunucunuzu kendiniz kullanmanız daha doğru olacaktır. Kendi nameserverlarınızıda kullanmanız sizin ciddiyetinizi ortaya koyacaktır. Sunucularınızdan bir adet test ip' si alabilirmiyim aktif ?

Site eksik ve çok basit hazırlanmış. Web hosting sunucunuzu kendiniz kullanmanız daha doğru olacaktır. Kendi nameserverlarınızıda kullanmanız sizin ciddiyetinizi ortaya koyacaktır. Sunucularınızdan bir adet test ip' si alabilirmiyim aktif ?

site eksik veya basit veya berbat bu tarz şeyler sizi ilgilendirmiyor bir ban daha hak ediyorsunuz gibime geliyor :m08: , hayrola test ip alıp sunucununda kime ait olduğunumu öğrenmeye çalışacaksınız :ka19:

İletişim : 05357374043 Ara ! ;)

site eksik veya basit veya berbat bu tarz şeyler sizi ilgilendirmiyor bir ban daha hak ediyorsunuz gibime geliyor :m08: , hayrola test ip alıp sunucununda kime ait olduğunumu öğrenmeye çalışacaksınız :ka19:

Aramamı gerektirecek birşeymi var ? Banlık bir durumda yok. Ben görüşümü bildirdim. İP Adresi ile sunucunun kime ait olduğunu değil ping seviyesine bakacaktım. Sizin buradan birşey bilmediğiniz kesin. Birde gelmişsiniz buralarda firmayım diye geçinirsiniz.

Aramamı gerektirecek birşeymi var ? Banlık bir durumda yok. Ben görüşümü bildirdim. İP Adresi ile sunucunun kime ait olduğunu değil ping seviyesine bakacaktım. Sizin buradan birşey bilmediğiniz kesin. Birde gelmişsiniz buralarda firmayım diye geçinirsiniz.

Konuyu Kirletiyorsunuz ama...

Klawyede yazışamam seninle konuyu kirletiyorsun ByRuya'nın dediği gibi erkek gibi ara konuşalım seninle abisi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri