Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Devler Ligi'nde olmalıydık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tr_10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1523753.jpg

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde dün basın mensuplarının karşısına çıkan Joseph Yobo, Türkiye’ye geri dönüşü ve takımın gidişatını değerlendirdi. “Türkiye’nin en iyi takımına döndüğüm için mutluyum. Bu büyük camianın desteği dönüşümdeki en büyük etkendi” diye konuşan yıldız oyuncu Yobo sözlerine şöyle devam etti:

‘Bilica da gayet iyi’

“Geçtiğimiz sezon Lugano ile çok uyumlu bir ikili oluşturmuştuk. Lugano da ben de çok tecrübeliyiz. Belki de iyi anlaşmamızdaki en önemli etken bu tecrübe noktasında kesişmiş olmamızdır. Bu sezon Bilica ile birlikteyim. Bilica da oldukça kaliteli ve tecrübeli bir isim.”

‘Şike diyenin aklından şüphe ederim’

“Geçen sezon lig maçlarının neredeyse tamamında oynadım. Nasıl mücadele verildiği, nasıl dişimizle tırnağımızla galibiyetler aldığımızı çok net biliyoruz. Maçları incelediğimiz zaman, bu kadar stres altında büyük bir emek sonucu kazandığımız ortada. Şike ve benzeri şeylerin olmaması gerekiyor. Şampiyonluğu tamamen hakettiğimizi düşünüyorum. Bunun aksini iddia edenler oluyor maalesef. Bu tür açıklamaları yapanların futbol akılları hakkında şüphe ediyorum.”

‘Devler Ligi’nde başarılı olurduk’

“Zaten burada uzun zamandır birbirlerine alışmış bir takım var. Maalesef yokuz. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde olsaydık, birbirini anlayan ve birbiriyle oynamaktan zevk alan kadromuza yapılacak ufak tefek takviyelerle,
o ortamda da başarılı olabileceğimizi düşünüyordum.”

‘Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz’

“Şu ana kadar aldığımız neticeler ve oynadığımız futbola bakıldığında şampiyonluğu hedeflediğimiz çok belli. Takımdan ayrılan, takımın iskeletini oluşturan oyuncular vardı. Ancak gelenler de kaliteli oyuncular. Uyum sürecini aştığımızda, mücadelenin en iyisini sahaya yansıtarak geçen sezonki gibi şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.”

‘Manisa maçı inanılmazdı’

“45 binin üzerinde kadın ve çocuğun geldiği Manisaspor maçı inanılmazdı ve benim için çok değişik bir tecrübe oldu. Böyle bir şeyin gerçekleşebileceğini düşünmemiştim. Bu olayın dünyada belki de sadece burada yaşanabileceğine inanıyorum.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri