C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Jeff Hardy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rap-Cowßoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Rap-Cowßoy

Level 7
TM Üye
Konular
236
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Jeff'i hala unutmadık.Bu videoyu HARDY'i anmak için buraya koydum.Anlayacaksınız nasıl bir hayran kitlesi olduğunu.Kane'in Jerichonun gelişinde ses yok.Ama EndereverafteR'in muhteşem müziği No More Words ve Jeffle coşuyorlar..Şimdi SmackDown nekadar sessiz.No More words ile gelen çığlıklar duyulmuyor artık.Şimdi o batistanın gelişindeki karanlık ışıklara bakıyoruz.Bize SmackDown ve Raw'ı izleten dört kişi var.Mysterio Cena Taker ve kalan tek HARDY..Kendimize "Dönecek diye beklesinler reyting alsın diye yaptılar.Bir haftaya döner"diye yalanlar uydura uydura kafa kalmadı.TNA'ya gittiğini öğrenince sevindik.Ama onu bilgehan demirin sitesinden değilde eski tadıyla televizyonumuzdan izlemenin keyfini yaşayamıyoruz..Çok uzattım video burda..

Jeff HARDY

Şimdi bu WWE ye qelmiyomu

Bence bunaldımdan qelcek orda wwe deki kadar hayranı ///(Edit By-Cowßoy) yapar Smavckdown artık reyting falanda kıramaz Undertaker Rey John Cene Dx İzliyoruz bunları artık bitti jeff dönmese wwe gider abi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Jeffin ne kadar sevildiği burda belli videoda Çoq kücüq bir reqlam var mysterio nun eldivenleri nike XD

arkaşlar izleyici kitlesi kaçmaz çünkü herşey belli doru kitle azalmıştır ama aranızdan kaç kişi jeff gitti diye wwe yi izlemiyor sölesin

adil hemşerim imzandaki reklamı sil.

YöneticiBaba floodlarını birleştirdim kuralları oku !

Yorumlar için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri