emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

İkv oyniyanlar dolunn iceriii!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asas72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 981
arkadaşlar şimdi ikv de hile yok dıolar evt yok(tu)ama xml uzatısını desıtırdık.. 1.5 senedır ikv oynuom bn yıllarca (yanı 1yıl) hile aradım..ama dayım sayesınde xml yı deıstırdık...

dosyayı ındırın ikv para hilesi ismi ama xml yı deıstırınce ztn para aktarırsınız..
soyayı acın gırıs yapın..
oyun mynet onaylı gozukuo ama mynet onaylı deıl mynet onaylı olsa mynet acıgı kapatır..bundan mnet onaylı yptık..
ıd şifre gırın(herkes car calmak ıstedıgmı dusuncek dusunursenız saolun ama oyle nıetım olsa kndım kullanmam)(sımdıde nerden bılcz senın kulandıgını dıe dusunenler var )ıster deneyın ıster denemyın ıd şifre gırın eror 404 yazck eror 404 yazdıgın pc ye reset cekın sonra normal olarak gırın oyuna sonra ex ve para kasın yaklasık %2 ex ve 2000 para kasın sonra cıkn ve hıleyı bıda acın oyuna gırıs yapın sonra %2 ex ve 2000 parayı carınıza aktarın en fzla %4 ex ve 2500 aktarılıo ama sabrınız vrsa zngın olursunuz!! ıstersenız konuya kılıt atın ama calısıyo ınanmayanlar denemesın fark etmez ama dedgım gıbı en fzla %4 ex ve 2500 yukleyebılıosunuz

link= w w w. do sya up load. net/download.php?file=673istanbul_Kiyamet_Vakti_Para_v e_Seviye_Programi.rar

ayrı yazdım lınkı elınızle yazın lınk gonderemıom cunku

azımle zengın olursunuz (ve sabır)
saygılar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri