- Konular
- 282
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
S.a arqlar Ben Gta online oynamayı serverim bütün sorunlarımı çözdüm ama hata werdi sampa qirerken Hatanın sebebini biliyorum ama ne yapcagımı bikmiyorum Bilgisayarı dün formatladım oyunu baştan yükledim girmedi daha sonra müzik dinliyim dedim birde ne göreyim ses aygıt yöneticisi yok diyor her siteye girdim çözümlerini aradım ses aygıt yöneticsine qirdim sarı soru işaretleri vardı fakat driverim olmadığı için qeri yükleyemedim msn den arkadaşlardan yardım istedim umurlarında deildiler birtanesi merhametli çıktı ve netten indir dedi ama ben kotalyım kotalıyım diyince 120 tl falan qelir dedi sonra başkasına sordum 63 tl en fazla dedi ve driverim markasını nerden bakıcam vede gerçekten 120 tl civarinda para qelirimi bu sorunu çözen arkadaşlarıma her gün dua edicegim namazımda ALLAH RIZASI için biri Yardım etsin driveri adını falan bilsem yapıcam indirmeye çalışıcam ama 120 tl qelir diye korkuyorum arkadaşLar 2 Soruma cevap verin ALLAH TUTUĞUNUZU ALTIN ETSİN ARKADAŞLAR [BAZI ARKADALŞLAR MALCA SĞDLPLSF SEYLER VE KÜFÜR ALAKI İÇEREN CÜMLELER KURUYOR BUNLARYI YAPMCIAKSAN BANA YARDIM ET!] ArkadaşLar ben PC dende fazla Lütfen Yardım Edermsiniz?