Öncelikle belirteyim; telefonunuzda internet pakedi yoksa yapmayın feci tl yer.
Not: İnternet telefondan bağlandığı için yavaştır.
Yapamadıysanız profilden veya konudan ulaşın
------------------------------------------------------------------------------
Gerekenler:
Nasıl yapılır? Universal androot 'u indirip telefonunuza kurun. Uygulamaya girip Root
seçeneğini seçin biraz bekleyin ve Woot! Your device is succesfully rooted! yazısı gelsin.
-------------------
Adım 2: Telefonunuza root yapın.
Adım 3: Barnacle WiFi 'yi açın, Start tuşuna bastığınızda internet açılacaktır.
Adım 1|Geniş anlatım: Telefonunuza internet pakedi yapmak için size Vodaone internet paketlerini önereceğim. Türkcell 'li olanlar için internet pakedi hakkında bir bilgim yok üzgünüm
.
Adım 2|Geniş anlatım: Root programlarını android marketlerde genelde bulamazsınız.
Software2tech QR Code link:
Edit
indirdikten sonra telefonunuza kurun, root atın. Şimdi sıra Barnacle WiFi Tether 'da
Adım 3|Geniş anlatım: Barnacle WiFi Tether 'ı aşağıdaki market linkinden indirin.
Edit
kurun, Start 'a bastıktan sonra internetiniz hazır olacaktır
Ayarları Menü->Settings 'ten yapabilirsiniz.
------------------
Market kullanamayanlar için Barnacle Wifi Tether:
Edit
-----------------
Not: İnternet telefondan bağlandığı için yavaştır.
Yapamadıysanız profilden veya konudan ulaşın

------------------------------------------------------------------------------
Gerekenler:
- Android işletim sistemli telefon.
- Telefonunuza uygun USB kablosu.
- Telefonunuzda internet pakedi
- Root izni
- Barnacle WiFi tether
Android işletim sistemli telefona aslında gerek yoktur. iOS 'un zaten telefonları zaten internet açabilmektedir. Ovi, Bada veya Java 'da hiç denemedim.Neden android işletim sistemine gerek var?
Android işletim sistemi olan telefona sahip olanlar bilir ki android aşırı şarj yiyen bir işletim sistemidir. USB kablosu olmazsa şarj aleti de olur. Önemli olan şarjı sabit tutmak.Telefonunuza uygun USB kablosuna neden gerek var?
Eğer internet pakediniz yoksa büyük masrafa neden olur. Tl lerinizin - lere kadar yolu vardır. İnternet pakedi seçeneklerini aşağıda bulabilirsiniz.İnternet pakedine neden gerek var?
Root izni telefonunuzda bazı uygulamaların telefondaki sisteme ulaşması için istediği izindir.Root izni nedir, nasıl yapılır, ne gerek vardır?
Nasıl yapılır? Universal androot 'u indirip telefonunuza kurun. Uygulamaya girip Root
seçeneğini seçin biraz bekleyin ve Woot! Your device is succesfully rooted! yazısı gelsin.Barnacle WiFi tether telefondan internet açmanıza yarayacak bir uygulamadır.Barnacle WiFi tether nedir, ne gerek vardır?
-------------------
Adım 1: Telefonunuza internet pakedi yapın.Şimdi geldik en önemlisine, nasıl yapacağız?
Adım 2: Telefonunuza root yapın.
Adım 3: Barnacle WiFi 'yi açın, Start tuşuna bastığınızda internet açılacaktır.
Adım 1|Geniş anlatım: Telefonunuza internet pakedi yapmak için size Vodaone internet paketlerini önereceğim. Türkcell 'li olanlar için internet pakedi hakkında bir bilgim yok üzgünüm
.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adım 2|Geniş anlatım: Root programlarını android marketlerde genelde bulamazsınız.
Software2tech QR Code link:
Edit
indirdikten sonra telefonunuza kurun, root atın. Şimdi sıra Barnacle WiFi Tether 'da

Adım 3|Geniş anlatım: Barnacle WiFi Tether 'ı aşağıdaki market linkinden indirin.
Edit
kurun, Start 'a bastıktan sonra internetiniz hazır olacaktır

Ayarları Menü->Settings 'ten yapabilirsiniz.
------------------
Market kullanamayanlar için Barnacle Wifi Tether:
Edit
-----------------
Moderatör tarafında düzenlendi:
1-) Linkli konularda Virüs Total sonucu koyunuz aksi taktirde editlenip kilitlenecektir.[ZorunLu]
Virüs Total Sonucu Koymayı Bilmiyorsanız;Konuyu Okuyunuz
Kilit+Edit
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)