shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Yetkililer içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa80825
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 457

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu güne kadar sv da bir çok degişiklik yapıldı yenilikler geldi ama bi türlü suraların devri kapanmadı bende surayım ama suradan sıkıldım full editlerde çözme atma haricinde hiç bi özelligi yok aynı zamanda yapılan bütün editler suralara uygun yapılıyor bu sizcede haksızlık degilmi ninjaların savaşçiların hakları yenmiyor mu ?en basit örnekten göstericek olursak marketin neresine bakarsanız bakın sadece zekalı full item dize biliyosunuz ben bütüm itemlerinde güç veya ceviklik olan bi ninja görmedim neden sürekli suralar markete yeni editler yapılmasını talep ediyoruz ayrıca oyunda tek karakterin sura olmasıda bütün dengeleri bozuo herkez sura dizip diger karakterlere rabet azalıyo lütfen ilgilenn şimdiden tşkler

Haklisin ancak soyle bisey daha var kardesim. Büyülü silah suralardaki kilicsiz buyulu silah actip skillerle vurulan damageden sonra dizili itemlerin bi ise yaramadigini biliyorsunuz. Türkte bile bir çözümü yok. Pek fazla metin2 oynayan biri degilim ancak görev geregi oyuna giriyorum ve gorevimi seviyorum. Türktede bu sorunun cözümü yok değilmi? Yani o sorun duzeldi diyelim, peki bu sorun?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri