Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lyka Banned

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lyka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BU lyca agresifleri felan kesiodu doru duran i,nsanları kesiodu mavilerin tam bi baş belasıydı..düz 50k yedim bu serefsizlere iyi oluyor aslında okadar sevindimki ban yediine anlatamam ;)

BU lyca agresifleri felan kesiodu doru duran i,nsanları kesiodu mavilerin tam bi baş belasıydı..düz 50k yedim bu serefsizlere iyi oluyor aslında okadar sevindimki ban yediine anlatamam ;)

katılıyorum aynen ben fkyt2 de +5 %80 taş basmışken artı bide takılarda misal 10 savaşçı 10 sura nerdeyse yüzde yüz güçlüyken böle skil ne vurdugumu gördüm nede öle skil yedim bu arkadaş editlidir bu

Geçmiş Olsun Kardeşim 6.7 efSunLardan Anlamayan Arkadaşlar Ve Paralı Silah Alırsanız Savaşçılara Karsı Güclü O Damageler Normaldir İciniz Fesat Sizin ! Lyka Oyunda Yardımcı Olabilirim Tekrar Başlamak İstersen ?

Geçmiş Olsun Kardeşim 6.7 efSunLardan Anlamayan Arkadaşlar Ve Paralı Silah Alırsanız Savaşçılara Karsı Güclü O Damageler Normaldir İciniz Fesat Sizin ! Lyka Oyunda Yardımcı Olabilirim Tekrar Başlamak İstersen ?

6,7 efsun enfazla yüzde 10 güç verir ve bu doğru dürüst işe yaramaz geçtinki bütün takılara yüzde 10 savaş cı olsa bile o vuruşu vuramazsın deneyeklimmi bebem istersebn bende de var yüzde 80 savaşcı getir bi ezilk çar savaşçı be vuruyo burda herkesin gördüğü editli bi mal vardır ve bu nasıl yaptıysa artık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri