Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle siteyi her yönden inceledim. Amerikan illumnati serveriyle aynı serverda yayın yapıyor yani çakma değil orjinal site. Gösterdikleri tarih 6 aralığa denk geliyor. 6 aralıkta jupiter güneş gibi dünyadan görülebilecek. Şeytanın çağı olarak nitelendiriyorlar bu tarihi. zaten bu adamlar full şeytana tapıyor. Ve Süre bittiğinde şu mesaj ekrana gelecek ( bu mesajın geleceğini de kodlarını inceleyerek buldum)
-Soory, too late tarzı yani türkçesi üzgünüz. artık çok geç.
siyah ekran göreceksiniz ctrl+a ya elinizi basılı tutun.
Siteye girmek için ;
Haber yalan değil arkadaşlar Vikipediye bile sıçramış bilgi.
-Soory, too late tarzı yani türkçesi üzgünüz. artık çok geç.
siyah ekran göreceksiniz ctrl+a ya elinizi basılı tutun.
Siteye girmek için ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Haber yalan değil arkadaşlar Vikipediye bile sıçramış bilgi.
Son düzenleme:
Konunun benzerini ben açmıştım.Sen benden önce açmışsın.
Ozaman ek bilgileri ekliyim hocam;
Etraftan edindiğim İlginç bilgilere göre Sayaç 06.12.2011 Tarihinde sonlanıyor.Soldaki tüm rakamları topladığınızda ise toplam sonuç 13 Çıkıyor.(Bu sayı illuminati Hakkında bir sayı)
Bilgisayarnız'ın tarihini 7 aralık yapıp siteye girdiğinizde Sorry, You re Too Late (üzgünüz çok geç kaldınız) Diye bir yazı çıkıyor.
Aynı zamanda geri sayımın bitiş tarihi olan 7 aralıkta, dünyaya 55 tonluk bir gök taşının teğet geçmesi bekleniyor.
Şuanda İnsanlar çelişki içinde kalsada Yaklaşık 3 yıldır Geri sayım yapan bir site Bana Yalan olamaz gibi gliyor.Bu konuda Görüşlerinizi Yorumlayın lütfen
Etraftan edindiğim İlginç bilgilere göre Sayaç 06.12.2011 Tarihinde sonlanıyor.Soldaki tüm rakamları topladığınızda ise toplam sonuç 13 Çıkıyor.(Bu sayı illuminati Hakkında bir sayı)
Bilgisayarnız'ın tarihini 7 aralık yapıp siteye girdiğinizde Sorry, You re Too Late (üzgünüz çok geç kaldınız) Diye bir yazı çıkıyor.
Aynı zamanda geri sayımın bitiş tarihi olan 7 aralıkta, dünyaya 55 tonluk bir gök taşının teğet geçmesi bekleniyor.
Şuanda İnsanlar çelişki içinde kalsada Yaklaşık 3 yıldır Geri sayım yapan bir site Bana Yalan olamaz gibi gliyor.Bu konuda Görüşlerinizi Yorumlayın lütfen
Konunun benzerini ben açmıştım.Sen benden önce açmışsın.
:ka19: böylesi iyi olmuş + rep veriyorum.