Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Lag Hack + Kurt Bug Programı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProFonix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 771
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bizzat denedim gayette güzel bir bug yapamayanlar oldu alternatif bir seçenek buldum buyrun anlatım.

Evet arkadaşlar bu kurtları nasıl seççeğinizi anlatim ilk önce önce woflteam siyanürü çalıştırın oyuna girin lobideyken oda kurma seçeneğine tıklayın ordan kurt avıc seçin odayı ayarlayın sonra kura tıklamadan önce siyanürü aktif edin sonra kurmaya tıkalyın ama odayı kurmıcak sonra iptale basın siyanürü devre dışı bırakın öğreticiye tıkalyın ondan sonra oda dolunca başlayın ve kurtları seçin çalışırsa bir repi eksik etmeyin

siyanür anlatım:
Siyanür Nedir? Nasıl kullanılır?

Ne işe yarar?
- Bir nevi lag programıdır, online oyunlar anlık olarak internete veri gönderip aldığı için aktiviteler anlık olarak gerçekleşir.
Örnek vermek gerekirse Wolfteam'da yürüme hareketleriniz, ateş edip öldürdüğünüz adamlar anlık olarak UDP bağlantısı ile diğer istemcilere gönderilir. Bu program ile oyun içerisinde UDP bağlantınızı sonlandırarak veri iletişimini durdurabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz konum ve öldürdüğünüz adamlar gönderilemez, diğer oyuncuların konumları ve yaptıkları da size iletilmez.

Nasıl kullanılır?
Örnek olarak Wolfteam'da s2 yıkımı oynuyorsunuz. Hayalet kurt alıp bir yere saklanın, Siyanür'ü devreye sokmak için ayarladığınız tuşa basın ve hızlı bir şekilde rakibinizi öldürün, Siyanür'ü devre dışı yaptığınızda o sizi görmeden öldürmüş olacaksınız. Bu şekilde 4-5 kişiyi aynı anda, hiç farkettirmeden öldürebilirsiniz. Ya da gardiyan kurt ile defans yapıp, siyanürü devreye soktuktan sonra rakipleri öldürüp devredışı bırakabilirsiniz. Bu sayede canınız dahi azalmayacaktır.

Windows XP için Siyanür Kurulumu
Aşağıda eklerden dosyayı indirin, klasörü masaüstüne çıkartın ve açın.
Reklama tıklayın.

Seçenekler'e tıklayın

Açma ve kapama tuşlarınızı ayarlayın


OFF durumundayken oyuna girip, oyun içerisinde tuşlar ile kullanacağınızı unutmayın. Tuş ile açtıktan sonra 7 saniyeniz var. 7 Saniye içerisinde kapatmazsanız oyunla bağlantınız kesilir.

Windows 7 için Siyanür Kurulumu
Aşağıda eklerden dosyayı indirin, klasörü masaüstüne çıkartın ve KURULUM.bat dosyasını açın.

Uyarılara Devam et deyin.

Kurulum bittikten sonra C:\bwm klasörüne girin ve Keymaker.exe 'yi çalıştırın.
Alttaki patch butonuna tıklayın.

Masaüstünüze gelen BWMeter kısayolunu açın, resimde gösterilen ayarlamaları yapın.

Filters sekmesine gelin ve yine resimdeki ayarlamaları yapıp About tuşuna basın.

Kutunun işaretini kaldırın

Son olarak:
C:\bwm\WTS.exe 'nin kısayolunu masaüstüne atın. Kendisini kopyalamayın, kısayolunu atın. Hileye oradan ulaşabilirsiniz. Ya da her seferinde C:\bwm klasöründeki WTS.exe yi çalıştırın.

Kısayollarınızı ayarlayın, doya doya kullanın.


Sorunlar ve çözümleri


YETERLİ KREDİNİZ YOK HATASI ALANLAR YENİ SÜRÜMÜ İNDİRMELİ.

Windows 7 Kullananlar kurulumdan sonra WTS yi açarken sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırsınlar.

Dosyada virüs olduğunu iddia edenler, sorun keymaker programından kaynaklanmaktadır. Dosya temizdir fakat güvenmiyorsanız internetten kendiniz BWM 6.0.3 crack bulun ve onu kullanın. Programı boştan yere karalamayın.

Win7 sürümünde aktif / pasif olma sorunu yaşıyorsanız; F1 - F12 arasındaki tuşları ve numpad'deki sayısal tuşları kullanmayın, geçersizdir. Üstteki sayısal tuşlar ve harf kullanabilirsiniz. XP sürümünde bu sorun yoktur. Ayrıca açma ve kapama için aynı tuşu kullanmayın, farklı olsun.

Programın aktif olup, pasif yaparken ki donma sorunu çözüldü, yeniden indirmeniz gerekmektedir.

Komut dizimi hatası alanlar Internet Explorer programının sürümünü güncellesin, en üst sürümü kullanmanızı tavsiye ederim.

Programlar güncellendi, komut dizini sorunları iç program tarafından düzeltildi. Yeniden indirebilirsiniz.
İŞTE LİNKLER:



 
Sinyanürle can doldurabilirsin
Canın azalınca 3 e ve 2 ye basınca can yukselıyomus ole duydum denersın arkadasım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst