Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ticket Attım Cevap yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 402
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ticket atın dediniz attım ama hala cevap gelmedi oyuzden forumda konu açtık yoksa bizde biliyoruz destek mmomt2 ye ticket atmayı.Ayrıca herkes ayrı bir ayak leonmiki dior ben banlattım Bering diyor ben banlattım :) .O ss yi bana bi gösterin kimin ban attıgını ona göre bende gönderecegim.Ve bu arada ben asla aneTepe gelip seni döverim vb. birşey demedim.Bunu diyecek kadar küçük oldugun bellli.Bana raconu sende ögretemezsin.Ben sana ban attırdıgım zaman bilalın üstüne suç atmadım.Sonradan ögrenedim benim ssem den ban yedigini.

Senin editli gözlü birisi oldugunu ikimizde iyİ ibiliyoruz sen o birkaç edit için cigerini satıcak adamsın.(Ki zaten ciğerin beş para etmez).
Hee bu arada bana demişsin seni gömerim :) .Cevabım hahahaahaha :) .
Kimsenin kimseye laf sokma hakkı yok! .Sana burda gereken cevabı verdim gerisine sen karar ver.Bu arada bana EfsanaTeaM Loncası senle arkadas olmadan önce demişlerdi Harun gibi bir arkadasın varsa düşmana ihtiyacın yok o senin başını zaten belaya sokar demişlerde bende hiç dikkate almamıştım doğru oldugunu geç anladım olsun.Nasıl olsa okul basketbol vb. felan varken mmomt2 ye girmem güç oluyordu.30 gün sonra banım açılınca nasıl olsa yan çar açmayı planlıyorum yada metin2 türkte çar satın alıp orda oynamyı.

Zaten ben bu oyunu bıraktıgım an o bana ..... gözü ile bakanların hepsine iyi bir cevap vermeyi planlıyorum.

Burası bir oyun çerçevesi kan davası deyil.Gerekeni atarız gerekeni yıkarız.
Burdaki oyuncuların %90ı -18 (bende dahil ama önemli olan vücud değil beyin yaşı) Nasıl olsa bunun osu var şusu var.Aslada ağzımdan yalan çıkmadı çıkmazda.Kimsenin arkasından iş çevirmedim evet doru Bering i banlattım neden? ogün ağza alınmıcak laflar sarffetigi için.

Beni sınırsız banlamanız yada beni bu oyundan silmeniz benim gerçek(real)yaşamımdaki maddi durumumu asla etkilemez.
Bazı kişiler gibi çarım ban yiyince piskolojik bulanıma girenlerden hiç değilim(HipNoZz).Bu altı üstü bir oyun bilgisayarını açıp giriş yapıp realde tanışmanın zor oldugu kişilerle muhattap oluyorsun.Kimi yalancı kimi dolandırıcı.

Birçok kişi malesef çirkefliklerini bilgisayar ekranında gizlediklerini düşünüyorlar ama gizleyemedikler görünüyor.Kimse üstüne alınması sadece zibidi ve ahlaksızlar alınsın.Gidip onların isimlerini versem herkes küfürle anar.

ANKARA ÇANKAYA "HakaN YıLMaZeR" isteyen gelip sorabilir Hakan nasıl birisi?
Şükürki kötü anan yok yada ben olmadıgını düşünüyorum.Bende kimseninkini anmam.Herkesi iinsan yerine koydugum için artık ne harunmuş ne devkuzokotmuş ne Lcw imiş artık benim sizde hakkım varsa helal sizin bnde hakkınız varsa bana haram olsun...

Bu açıklamayı neden yaptım?Artık forumda açılan ve açtıgım birçok konu yeni anlıyorumki boşmuş!Bakıyorum 12-13 yaşındaki çocuga dert yanıyorum.Halbuki boş.Gerçek(real)hayatta bu tür kişilerle bırakın muhatap olmayı yanlarında bile bulunmam.

Vee elbette bu bir oyun söyledigim gibi.Benim için söyle bir sonuçlanma oldu.
Oyun sadece sanal yaşam.Arkadaslık gerçek yaşam.Ve en son olarakta ChatLaX açılınca devam etmeyi düşünürmüyüm? belki ( %10-%15)

PEKİ BUNCA OLANLAR İÇİN "KEŞKE" DİYORMUYUM" HAYIR !!! NEDEN ?

ÇÜNKÜ BEN HAYTIMDAN "KEŞKE"LERİ ÇIKARDIM...

HAKAN KARDEŞİNİZ ABİNİZ ARKADSINIZ DÜŞMANINIZ NE OLARAK GÖRÜYORSANIZ HEPİNİZE TEK BİR TAVSİYEM VE SÖZÜM VAR.

ADAMLIĞIN KILIFI DEĞİL TACI VARDIR.

HER LAFA ELBT BİR CEVABINIZ OLSUN AMA ÖNCE LAFA BAKIN LAFMI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKIN ADAMMI DİYE (HZ. MEVLANA)

HAYATTA ASLA BEN NEYİM DEMEYİN BEN NE OLACAĞIM DEYİN !!!

Son düzenleme:
Yapman Gereken Ticket Atıp Beklemen.Hemen Atınca Direk Cevap Gelmiyor.Tickette Ss'leri Görünce Anlarsın Kimin Banlattığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri