Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
orayı yaptım exe ile gircem dio devil.dll bilgisayarınızda eksik dio indiriom yine aynısını dio yanına atıom kitaplıkta bulunamadı dio napmalıyım
cANIM kARDEŞİM Yaptığın Eksik Şuradan Geliyor .exe uzantılı o giiş dosyasını Metin2 [Kendi Oyununun yhani serverinin] dosyasının içine atıcaksın Öyle Giriceksin Lütfen Dikkat Et. :ka19:
kardeş inconfig yazıp enter ladıktan sonra ıd la şifreyide yazıyom enterlıyom
dhcppc1# die bişey geliyo
dhcppc1# die bişey geliyo
Son düzenleme:
kapkaç34;7181178' Alıntı:Çok GüzeL Bir Çalışma Hem Filesi Hem Server Kurmayı ANlatmışın1 Taşla 2 Kuş Gibi Birşey Ellerine Sağlık.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana yorumun için teşekkürler. :ka19:
kapkaç34;7181199' Alıntı:Normalde VPS Filesi Ama Packı İP olarak Fln Editlersin Olmaz ise MC ile Girersin Belki 1-2 özellik eksik olur ama oyun yine aynı olurBide Unutmadan Kralonly Arkadaşımız Bana Söylemişti ki En Kötü MC ile Bile Girseniz Oyun Aynı LV gibi şeyler gözüküyor demişti Bunuda Dikkate AL
:ka19:![]()
v3 te isteğe paralel mc paylaşılacak.
v2de mc ile girersen oyundan çıkacaksınız. der oyundan atar giremezsin.
kardeş ama virtual pc kurlumun rar şifresi 2 side değil diğerlerinide açmıyo o şifreler
Arkadaşım saçmalama herkez doğru giriyor senmi giremiyorsun ya.
ŞİFRE: ''''' turkmmo-kralonly '''' ...!!!!!!!!
kapkaç34;7181218' Alıntı:cANIM kARDEŞİM Yaptığın Eksik Şuradan Geliyor .exe uzantılı o giiş dosyasını Metin2 [Kendi Oyununun yhani serverinin] dosyasının içine atıcaksın Öyle Giriceksin Lütfen Dikkat Et. :ka19:
Arkadaşın dediği gibi...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)