Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Kralonly Serverfiles Kurulumu Resimli anlatım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maykltunahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 687
  • Görüntüleme Görüntüleme 131K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

orayı yaptım exe ile gircem dio devil.dll bilgisayarınızda eksik dio indiriom yine aynısını dio yanına atıom kitaplıkta bulunamadı dio napmalıyım

cANIM kARDEŞİM Yaptığın Eksik Şuradan Geliyor .exe uzantılı o giiş dosyasını Metin2 [Kendi Oyununun yhani serverinin] dosyasının içine atıcaksın Öyle Giriceksin Lütfen Dikkat Et. :ka19:

kardeş inconfig yazıp enter ladıktan sonra ıd la şifreyide yazıyom enterlıyom
dhcppc1# die bişey geliyo

Son düzenleme:
kapkaç34;7181178' Alıntı:
Çok GüzeL Bir Çalışma Hem Filesi Hem Server Kurmayı ANlatmışın ;) 1 Taşla 2 Kuş Gibi Birşey Ellerine Sağlık.

İşinize yaradıysa ne mutlu bana yorumun için teşekkürler. :ka19:

kapkaç34;7181199' Alıntı:
Normalde VPS Filesi Ama Packı İP olarak Fln Editlersin Olmaz ise MC ile Girersin Belki 1-2 özellik eksik olur ama oyun yine aynı olur :) Bide Unutmadan Kralonly Arkadaşımız Bana Söylemişti ki En Kötü MC ile Bile Girseniz Oyun Aynı LV gibi şeyler gözüküyor demişti Bunuda Dikkate AL
:ka19::);)

v3 te isteğe paralel mc paylaşılacak.
v2de mc ile girersen oyundan çıkacaksınız. der oyundan atar giremezsin.

kardeş ama virtual pc kurlumun rar şifresi 2 side değil diğerlerinide açmıyo o şifreler

Arkadaşım saçmalama herkez doğru giriyor senmi giremiyorsun ya.
ŞİFRE: ''''' turkmmo-kralonly '''' ...!!!!!!!!

kapkaç34;7181218' Alıntı:
cANIM kARDEŞİM Yaptığın Eksik Şuradan Geliyor .exe uzantılı o giiş dosyasını Metin2 [Kendi Oyununun yhani serverinin] dosyasının içine atıcaksın Öyle Giriceksin Lütfen Dikkat Et. :ka19:

Arkadaşın dediği gibi...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri