kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
romegames 1
romegames
Best Studio 1
Best Studio
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dx Bugda Kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harun8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 292
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan gerizekalı herif lan özürlü anlamıyomusun sana bugda kalmamak için şehirde karakter atma oynda cıkma diyolar ısınlayıcılardan sehirlere ısınlnma diolar anlaması kıt insan sonra gelio burda konu açıo "Dx bugda kaldım yardım." bune lan gerizekalı kalmasaydın o zaman alla alla dediklermizi yapmıyosunuz sonra GMMMMMMMMM BUGDA KALDIM YARDIM alahım ya .. ey dağları taşları ovaları bayırları yaratan yüce rabbim herkeze akıl dağıtırken bugda kalan bu gerizekalıyı neden unuttun ? :( :( ..

lan gerizekalı herif lan özürlü anlamıyomusun sana bugda kalmamak için şehirde karakter atma oynda cıkma diyolar ısınlayıcılardan sehirlere ısınlnma diolar anlaması kıt insan sonra gelio burda konu açıo "Dx bugda kaldım yardım." bune lan gerizekalı kalmasaydın o zaman alla alla dediklermizi yapmıyosunuz sonra GMMMMMMMMM BUGDA KALDIM YARDIM alahım ya .. ey dağları taşları ovaları bayırları yaratan yüce rabbim herkeze akıl dağıtırken bugda kalan bu gerizekalıyı neden unuttun ? :( :( ..

psikopatlık yapma adam belki sehirdeyken oyundan bakıma girdi oyundan attı gerizekalı insan brz dusunur:ka24:Maldonado adama bide laf sölüosun:ka24:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri