onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çarımdan Bir SS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan intikam_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Wooww çara bak :D :D :D :D :D :D :D

Arkadasım bence sen bize ezq car gösterion cünkü dpsi ve kalkanını göremioz ondan sonmra ne kadar urin war ne bilim cre var onraı saklamısın sence bi tasarımla güclü mü olunuo ben böyle ezqleri cok gödüm adam dimisher 4 flax 4 iris baskına gelmiş x2yle kestim bidegelmiş carım nasıl dio

Arkadasım bence sen bize ezq car gösterion cünkü dpsi ve kalkanını göremioz ondan sonmra ne kadar urin war ne bilim cre var onraı saklamısın sence bi tasarımla güclü mü olunuo ben böyle ezqleri cok gödüm adam dimisher 4 flax 4 iris baskına gelmiş x2yle kestim bidegelmiş carım nasıl dio

7 arge çar 3 portalı açık ama yapmadım. full lf3 pet war ezik diosun 15bin x4 war
uridyum ve krdimden seni ilgilendiren birşey değiL 250bin üridyuma tasarım almış birinin sence ezik bir çarla dolaşması akıl alır bişe mi ?

Ahahah :D:D siz buna char diyorsanız tr1 de char acında ben size kendi charımı gösteriyim

Ahahah :D:D siz buna char diyorsanız tr1 de char acında ben size kendi charımı gösteriyim

eğer ki 200 saat online süresiyle böyle bir çar yapmışsan elbetteki iyi bir çardır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri